Temiz bulaşıklar için tercih edilen uygun fiyatlı ve performansı yüksek bulaşık deterjanları listesi hazırlandı! Zorlu lekeleri çıkaran bulaşık tablet çeşitleri

Özellikle ev hanımlarının eli ayağı olan bulaşık makinelerinin önemi herkes tarafından bilinir. Bulaşıkların en iyi şekilde yıkanması için makine tercih ederken içerisine koyulan tabletler ise bir o kadar önemlidir. Bulaşık makinelerinin bakımları da tuzu, parlatıcısı ve temizlik için kullanılan tabletlerdir. Hem bulaşıkların güzel yıkanması hemde makinenin ömrünün uzun olması için tercih edilen bulaşık tabletlerini siz değerli okurlarımız için derledik. İşte çok kullanılan bulaşık tabletleri...

08.06.2022-12:45 - (Son Güncelleme: 08.06.2022-12:45) Temiz bulaşıklar için tercih edilen uygun fiyatlı ve performansı yüksek bulaşık deterjanları listesi hazırlandı! Zorlu lekeleri çıkaran bulaşık tablet çeşitleri

Kullanılan bulaşık makinelerinin ömrünün uzaması ve bulaşıkları temiz yıkması için tercih edilen bulaşık tabletleri büyük önem içermektedir. Zorlu kirlere sahip olan bulaşıkları ter temiz yapacak bulaşık tabletlerini belirledik. İşte kalitelerine göre bulaşık tabletleri haberimizde yer almaktadır.

Bulaşık makinesi tabletleri nasıl kullanılır?

Her bulaşık makinesinde bulunan özel deterjan kısmına tabletler yerleştirilir. Her yıkama için bir tablet tercih edilmektedir. Kapağı kapanan deterjan bölümünün nasıl yıkama yaptığı ise fazlasıyla merak edilmektedir. Yıkama sırasında deterjan bölümün kapağı aralanır ve sıcak suyun gelişiyle yıkama işlemi gerçekleşir.

Bulaşık makinesi tabletleri

Bulaşık makinesi tableti

1- Finish hepsi bir arada tablet

Bulaşık makine tabletleri arasında en çok tercih edilen ve güzel sonuçlar alınan markalardan biriside Finish'tir. Finish'in son günlerde çıkardığı yeni paketi hepsi bir arada olan tabletlerin içeriğinde hem toz hem de tabletler yer almaktadır. Tabletleri kullanmadan önce poşetin çıkarmayı unutmayın. Temiz bulaşıklar için tercih edilen marka Finish.

Bulaşık makinesi tableti

2-Fairy Platinum kapsülü

Bulaşık makineleri için en çok tercih edilen bir diğer marka ise Fairy'dir. Fairy Platinum kapsülünün paketinde de görüldüğü gibi limon kokusu ve 125 yıkamalı oluşu da tercih nedenleri arasında yer almaktadır. Ayrıca formülüne eklenen limon kokusu, her yıkama sonrası makinenizin mis gibi kokmasını sağlar.

Bulaşık makinesi tableti

3-Tampa bulaşık makinesi hepsi bir arada tablet

Yerli bulaşık makinesi tablet markası olan Tampa'nın kapsülleri hepsi bir arada özelliği taşıdığı gibi tuz ve ekstra parlatıcıya gerek kalmadan bulaşıkları yıkmaktadır. Henüz diğer ünlü isimler gibi kendini tanıtmayan bir marka olsa da ürün kullanan herkesin beğenisi toplamaktadır.

Bulaşık makinesi tableti

4-Forsch yeşil limon kokulu tablet

Bulaşıklarınızı temiz içerikli bir ürün ile temizlemek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Frosch, temiz içerik konusunda söz sahibi markalardan biri. Frosch Yeşil Limon Kokulu Bulaşık Makinesi Tableti, içeriği temiz formülü sayesinde bulaşıklarınızın temizliğinden ve bulaşık makinenizin korunmasından tek başına sorumlu olabilir. Ürünün parlatıcı etkisi, cam bulaşıklarınızın parlaklığını korur.

Bulaşık makinesi tableti

5-Pril gold tablet

Uzun yıllardır bu piyasada yer alan Pril, bulaşık makinesi tabletleri arasında büyük önem taşır. Pril Gold Tablet, içeriğinde 12 geliştirilmiş formül bulundurur. Bu sayede en zorlu yanmış kurumuş lekeleri bile çıkartmayı hedefler. Hızlı çözünme etkisi sayesinde düşük sıcaklıklarda bile eriyerek bulaşıklarınızı etkili şekilde temizler ve deterjan kalıntısını ortadan kaldırır. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal