Temel Karamollaoğlu'ndan Fatih Erbakan'a Sert Sözler

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Fatih Erbakan'ın Refah Partisini yeniden kurma çalışmalarına yönelik, ''Doğru bir yaklaşım olmadığını düşünüyorum'' açıklamasını yaptı.

25.11.2018-14:54 - (Son Güncelleme: 25.11.2018-14:36)

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan hakkında ağız sözler sarf etti. 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan'ın Refah partisini kurma çalışmalarına yönelik yaptığı açıklamada, ''Doğru bir yaklaşım olmadığını düşünüyorum. Ancak yapacak bir şey yok. Demokrasilerde böyle şeyler var. Erbakan hocamızın oğlu, kendisini de severiz böyle bir girişimde bulundu. Eğer Erbakan hocamız hayatta olsaydı, herhalde kendisini falakaya yatırırdı.'' diye konuştu. 

Karamollaoğlu Antalya'da basın mensuplarıyla bir araya geldi. Burada açıklamalar yapan Karamollaoğlu şunları kaydetti; ''Yeni bir sistemin uygulanmaya başlamasından sonraki yapılan ilk yerel seçimler olduğu için, çok büyük önem arz ediyor. Çünkü yerel seçimler halka en yakın olan kişi ve kurumların seçildiği seçimler oluyor.''

Karamollaoğlu ittifak çalışmalarının gündemi oldukça meşgul ettiğini belirtti ve Yerel seçimlerde de 24 Haziran seçimlerindeki gibi  ittifak yapmayacaklarını açıkladı. 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın. 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal