TEM Otoyolunda Yol Verme Tartışması Can Aldı; Vicdansız Taksi Şoförü Kaçtı

İstanbul bu sabah saatlerinde korkunç bir kazaya şahit oldu. Kazada taksi şoförünün çarptığı bir kişi hayatını kaybetti. Vicdansız taksi şoförü ise kaçarak olay yerinden uzaklaştı.

19.01.2022-11:41 - (Son Güncelleme: 19.01.2022-12:43) TEM Otoyolunda Yol Verme Tartışması Can Aldı; Vicdansız Taksi Şoförü Kaçtı

Bağcılar TEM Otoyolu İSTOÇ mevkiinde, saat 08.00 sıralarında kan donduran bir kaza meydana geldi. TEM'de yaşanan yol verme tartışma 1 kişinin ölümü ile sonuçlandı. 

Yaşanan yol tartışması sırasında bir sürücü, önündeki araca hafif şekilde vurdu. Sürücüye yanıt vermek için aracından inen sürücüye ise bir taksi şoförü çarptı ve hayatını kaybetti. Her iki sürücü de olay yerini kaçarak terk etti. 

TEM OTOYOLUNDA KAHREDEN OLAY

34 UIG 48 plakalı otomobiliyle seyir halinde olan Nedim Şenocak ile bir sürücü arasında yol verme meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmada sırasında Şenocak'ın aracına arkadaki otomobil sürücüsü, hafif bir şekilde vurdu. Tartıştığı kişinin yanına gitmek için aracından inen Şenocak'a o sırada seyir halinde olan bir taksi çarptı. 


KAÇARAK UZAKLAŞTILAR 

Taksi ve Şenocak'ın tartıştığı sürücü olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Taksinin çarptığı Şenocak kanlar içerisinde yere yığıldı ve olay yerinde hayatını kaybetti. 

O sırada otomobilde bulunan Şenocak'ın eşi de olaylara şahit oldu. Şenocak’ın eşi şahit olduğu dehşet olay karşısında gözyaşlarını tutamadı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Şenocak'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Yaşanan kaza nedeniyle trafikte de bir süre yoğunluk yaşandı. 

Şenocak'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı. Görgü tanıkları, "Arkadan gelen bir araç vurdu. Bırakıp kaçtılar. Bu kadar mı insanın vicdanı yok" ifadelerinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal