Tem Otoyolu’nda hem kaza hem yangın: İstanbul istikameti trafiğe kapandı!

Anadolu Otoyolu’nun Kocaeli tarafında direksiyon hakimiyetini kaybeden tır şoförü, bariyerlere çarparak durdu. Söz konusu çarpmanın da etkisiyle beraber otomobilde yangın meydana gelirken İstanbul istikametinde ulaşım durma noktasına geldi.

19.04.2022-14:06 - (Son Güncelleme: 19.04.2022-14:09)

Anadolu Otoyolu’nun İstanbul istikametinde İzmir Çenedere Viyadüğü'nde Uğur K.’nın kullandığı tır, refüjde bulunan bariyerlere çarptı. Söz konusu çarpmayla beraber tırın çekici bölümünde bir yangın meydana geldi. 

Şoför hastaneye kaldırıldı

Meydana gelen korkunç kazada yaralanan sürücü çevredeki vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarıldı ve sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahaleyle beraber hastaneye kaldırıldı. Söz konusu yangın, olay yerine gelen Kocaeli İtfaiyesi ekipleri tarafından kısa sürede söndürülürken, tırın çekici bölümü bir daha kullanılamayacak duruma geldi.

Tem Otoyolu’nda hem kaza hem yangın: İstanbul istikameti trafiğe kapandı!

İstanbul istikameti trafiğe kapandı

Kaza sebebiyle otoyolun İstanbul yönünde ulaşım yapılamıyor. Kaza esnasında çevrede bulunan vatandaşlardan görgü tanığı Musa Şahin, önünde giden tırın kaymaya başlamasının ardından bariyerlere çarparak makasladığını ve yandığını ifade ederek, kendisinin de tıra çarpmamak amacıyla frene bastığında kaymaya başladığını ve makasladığını açıkladı. Şahin, araçtaki sürücüyü bulunduğu yerden çıkarıp olay yerine gelen sağlık ekiplerine teslim ettiklerini kaydetti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal