TEM Otoyolu'nda zincirleme kaza: 10 araç birbirine girdi!

İstanbul'un TEM Otoyolu'nda yaşanan bir zincirleme kaza, ulaşımı etkiledi ve 2 kişinin yaralanmasına neden oldu.

28.05.2024-16:59 - (Son Güncelleme: 28.05.2024-17:33) TEM Otoyolu'nda zincirleme kaza: 10 araç birbirine girdi!

Bugün TEM Otoyolu Bahçeşehir mevkisinde meydana gelen kaza, şehir trafiğini bir kez daha felç etti. Saatler 16:34'ü gösterirken, Adem G. tarafından kullanılan bir kamyonun freninin boşalması sonucu kontrol kaybı yaşandı. Kamyon, önünde seyreden bir kamyonete çarptı, bu çarpışma ise zincirleme bir kazaya sebep oldu.

Çok sayıda ekip sevk edildi

Olay yerine kısa sürede sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan Melih G. ve Harun G., hızla hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ekipleri, araçlarda sıkışan yaralıları kurtarmak için çalışmalarını sürdürdü. Yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye sevk edildi ve tedavilerine başlandı.

Kazanın nedeniyle ilgili olarak kamyon sürücüsü, emniyete götürülerek ifadesi alınacak. Belediye ekipleri ise kaza yerinde temizlik çalışmalarına başladı.


Kaza sonrasında, yolculardan kaynaklanan uzun kuyrukların oluştuğu yolda araçların kaldırılması işlemi tamamlandıktan sonra trafik normale döndü.

Bu talihsiz olay, sürücülerin daha dikkatli olması gerekliliğini bir kez daha hatırlatırken, trafik kurallarına uyulmasının önemini bir kez daha vurguladı.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal