16.06.2021-10:00 (Son Güncelleme:27.06.2021-11:05)


1

Mehmet Ali Erbil, programa katılanlara kendi eliyle salam yedirmişti.



2

Mehmet Ali Erbil yine sunduğu yarışma programında bir katılımcının pantolonunu indirince ortaya hoş olmayan görüntüler çıktı.



3

Çapkınlıklarıyla sık sık gündeme gelen Mehmet Ali Erbil, sosyal medya hesabının hikaye kısmından yanlışlıkla bir kadına ait fotoğraf paylaşmıştı.



4

Mehmet Ali Erbil'in konuk olarak ağırladığı şarkıcı Aylin Coşkun'a yaptığı dans ise pes dedirtmişti.



5

Mehmet Ali Erbil'in o dönemki sevgili Nefise Karatay'la verdiği çıplak pozda olay yaratmıştı. Ünlü isimler yıllar sonra pişmanlıklarını dile getirmişti.



6

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, estetikçiden çıkarken görüntülenmişti Erbil basın mensuplarına şakayla takılıp Seda Sayan'a benzemek için estetikçiye geldim. Seda Sayan'a benzeyeyim ki belki televizyonlardan iş alırım" dedi. Erbil sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yine gündeme düştü. Erbil, "Geçmişi biraz daha temiz olsaydı iftar programı da sunardı" paylaşımıyla şoke etti. Seda Sayan'ın cevabı gecikmedi. İşte Seda Sayan'ın cevabı...



7

İşte Seda Sayan'ın iddialarına ve cevabına Mehmet Ali Erbil'in verdiği yanıt...



8

Erbil, Star TV'de yayınlanan bir evlilik programında kendine eş adayı arayan 80 yaşındaki bir kişiye "Ben Kızılbaş mıyım ki" sözlerini kullanmış ve Aleviler'in tepkisine neden olmuştu.



9

Mehmet Ali Erbil, Çarkıfelek programının kulisinde konuklarının odasına iç çamaşırsız, bornozunun önü açık şekilde girince Yıldız Tilbe çıldırmış ve programı terk etmişti.



10

Erbil ve Gülben Ergen'in kucak kucağa pozu da bir dönem çok konuşulmuştu. Ergen pişmanlığını dile getirerek "keşke oturmasaydım" demişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr