'Telekonferansla Toplantı Yapanlar 'Maçları Ertelemeye Gerek Yok' Diyemez'

Galatasaray eski Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, koronavirüsünün Türkiye'deki futbola etkisini ve Fatih Terim'in Beşiktaş derbisinin ardından gösterdiği tepkiyi değerlendirdi.

18.03.2020-10:10 - (Son Güncelleme: 18.03.2020-10:24) 'Telekonferansla Toplantı Yapanlar 'Maçları Ertelemeye Gerek Yok' Diyemez'
Galatasaray eski Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, koronavirüsünün Türkiye'deki futbola etkisini ve Fatih Terim'in Beşiktaş derbisinin ardından gösterdiği tepkiyi değerlendirdi.

Adnan Öztürk, "Bu konunun iki boyutu var: İnsani ve profesyonel. Ben yetkili olsaydım, kesinlikle bu maça (Beşiktaş) takımı çıkartmazdım. Nitekim Fatih hocaya geçen hafta söyledim. Maça çıkılmaması ve tüm takımın karantinaya alınması gerekirdi. Başkandan (Mustafa Cengiz) bu hamleyi beklerdim. Bazen radikal önlemler alabilmek yöneticinin işidir" dedi.

'NE DÜŞÜNÜYORLARDI ACABA?'

Galatasaray'ın eski idarecisi Öztürk, "Şu ortamda futbol maçının oynanmasının önemini anlamam mümkün değil. Maçlar bekleyebilir, puanlar bekleyebilir, şampiyonluklar bekleyebilir. Şimdi önceliğimiz insanlarımız. Evlerinden telekonferans ile toplantı yapan TFF yönetimi 'Maçlar oynanacak' derken ne düşünüyordu acaba? Telekonferansla toplantı yapanlar 'Maçları ertelemeye gerek yok' diyemez. Derse komik olur, düşündürücü olur, tezat olur, sahadaki insanlara saygısızlık olur" dedi.

'AĞAOĞLU SPORCULARI İLE KUCAKLAŞSIN'

Adnan Öztürk en son olarak şu sözleri diyerek konuşmasını tamamladı, "Ağzına maske takıp 2 metreden kameralara 'Maçlar oynansın' deyip espri yapana sözüm var: Biraz ciddiyet ve samimiyet lütfen. Soyunma odasına inip sporcularınla kucaklaşsana! Ekranlardan mahalle ağzıyla 'Atlamalar, zıplamalar' diye konuşana da hiç yakışmadı. Sporcuları anlayıp koruması gerekir."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal