Tekrar ertelenen Arka Sokaklar için final mi geliyor "Yeni iş tekliflerini değerlendirin"

Arka Sokaklar hakkında iddialar devam ediyor. Arka Sokaklar’ın yapımcısı Türker İnanoğlu’nun rahatsızlığı sebebiyle ertelenen dizinin çekimlerine bir kez daha ara verildiği öğrenildi. İddialara göre yapım şirketi tarafından oyunculara, “ yeni iş tekliflerini değerlendirin” denildi.

16.01.2023-08:59 - (Son Güncelleme: 16.01.2023-17:27) Tekrar ertelenen Arka Sokaklar için final mi geliyor "Yeni iş tekliflerini değerlendirin"

Ünlü dizi Arka Sokaklar için gizem devam ediyor. Yeni sezonunda Mesut komiser gibi önemli bir karakterini yitiren dizi, kan kaybını durdurmak için yeni karakterler transfer etti ama yine de reyting düşüşünden kurtulamadı. Mesut Komiseri canlandıran Şevket Çoruh projeye geri dönmeyeceğini söylese de seyirci bir ümit de olsa hala Mesut Komiser karakterini görmek istiyor. Seyircinin başka bir bekleyişi ise dizinin yeniden başlama tarihi… Yapımcı Bay Sinema Türker İnanoğlu'nun rahatsızlığı nedeniyle 45 günlük ara verilen Arka Sokaklar için yeniden bir ara kararı verildi.

Mesut Komiser geri dönmeyecek

Tekrar ertelenen dizi için final karının verilmesi ön plan çıkan iddialar arasında kendini gösteriyor. Yapım şirketi Erler Film'in projenin oyuncularına, "Yeni iş tekliflerini değerlendirin" dediği öğrenildi. Eğer dizi bitmez ve çekimlerine kaldığı yerden devam ederse, durumu müsait olan oyuncular ile yola devam edileceği öğrenildi.


Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal