WhatsApp Gruplarında Yeni Dönem!

WhatsApp, grup yazışmalarını geliştirmek için grup amaç ve niteliklerini netleştirme adına "açıklama" özelliği ekliyeceğini duyurdu.

22.02.2018-16:14 - (Son Güncelleme: 24.03.2020-11:25) WhatsApp Gruplarında Yeni Dönem!

Mevcut özelliklerini geliştirmek ve yeni özellikler eklemeye devam eden WhatsApp, yeni güncellemesinde sohbet gruplarının amaçlarının daha net belirlenebilmesi için yeni bir özellik üzerinde çalıştığını duyurdu. Kullanıcılar, bu özellik ile grup açıklamalarını grup bilgisine dokunduğu zaman grup görselinin altında görmesi sağlanacak.

Ayrıca grubun niteliği, amaçları ve kuralları katılımcılara ya da gruba davet edilen şahıslara da bildirilecek.

Öte yandan WhatsApp biriken mesaj sıkıntısını tamamen ortadan kaldıracak yeni bir özellikle kullanıcılarına büyük kolaylık sağlıyor.

MUTLAKA BİLMENİZ GEREKEN ÖZELLİKLER

KALIN, ÜSTÜ ÇİZİLİ VE İTALİK

Mesajlarınızı kalın, üstü çizili veya italik yapmak isterseniz tek yapmanız gerek yazdığınız metni seçip, araç çubuğundaki üç nokta simgesine dokunarak istediğiniz formatlamayı seçmek.

WhatsApp'ın nu özelliği şimdilik sadece beta halinde var olsada, çok yakında herkes tarafından kullanılabilecek.

EMOJİ TARAMASI 

WhatsApp'ta çok fazla emoji var, evet. Bazen doğru anda doğru emoji'yi bulmak çok zor olabiliyor. Artık istediğiniz emoji'yi kelime kullanarak aramanız mümkün olacak.

DAKİK HESAPLAMALAR 

Eğer sürekli konuşmalarınızı takip etmiyorsanız, küçük tik işaretlerinin maviye dönüştüğü anı kaçırabilirsiniz. Artık gönderdiğiniz mesajı basılı tutarak çıkan "Bilgi" opsiyonunu tıklayarak bir tikin ne zaman maviye dönüştüğünü görebilirsiniz.

GRUP SOHBETLERİNİ SESSİZE ALIN 

Çenesi düşük arkadaş gruplarınızdan sıkıldığınızda, "Grup bilgisi"ni açarak, grup konuşmanızı sekiz saat, bir hafta veya bir yıl boyunca sessizleştirebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal