YouTube Premium Türkiye'de Hizmet Vermeye Başladı

YouTube Premium bugün itibariyle ülkemizde hizmet vermeye başladı. Reklamsız YouTube, video indirme, YouTube Müzik gibi avantajları olan servis ilk üç ay bedava olacak.

17.07.2019-14:09 - (Son Güncelleme: 17.07.2019-17:27) YouTube Premium Türkiye'de Hizmet Vermeye Başladı

Uzun süredir yurt dışında kullanılabilir durumda olan YouTube Premium, an itibariyle ülkemiz için de hizmet vermeye başladı. YouTube Premium sayesinde reklamsız biçimde video seyretmek, istediğiniz videoları indirmek gibi ek özelliklere sahip oluyorsunuz. Ayrıca YouTube tarafından hazırlanan orijinal içerikleri de seyredebileceksiniz. Tabii ki servisin en önemli ayağı Spotify rakibi YouTube Müzik oluyor.

İLK 3 AY ÜCRETSİZ

YouTube uygulamasından ya da web sitesinden ulaşabileceğiniz YouTube Premium'u ilk üç ay bedava deneyebilirsiniz. Daha sonrasında ise farklı paket seçeneklerinden birini seçmeniz lazım. YouTube Premium ve YouTube Müzik ikilisinden meydana gelen standart paket için aylık 16,99 TL ücret talep ediliyor. Yalnızca YouTube Müzik'e abone olmak isterseniz ödeyeceğiniz ücret 13,99 TL.

Diğer birçok çevrim içi serviste olduğu gibi YouTube da aile üyeliği veriyor. 5 kişilik YouTube Premium + YouTube Müzik aboneliği 25,99 TL fiyat etiketine sahip. Aynı biçimde aile üyeliğini sadece YouTube Müzik için almak isterseniz 20,99 TL vereceksiniz.

YouTube Premium'a abone olmak için mobil uygulamada videoların altında çıkan indirme butonunu ya da ayarlar kısmındaki Premium kısmını kullanabilirsiniz. Site üstünden de Premium abonesi olma imkanınız var. Son olarak iOS uygulamasından abone olmaya çalıştığınızda fiyatların değişiklik gösterdiğini söyleyelim. Örneğin 16,99 TL'lik standart paketi, iOS uygulamasından almak istediğinizde 21,99 TL gibi bir ücret çıkıyor.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal