Twitter'ın Yeni Tasarımı Beğenilmedi! Twitter Eski Haline Nasıl Döndürülür?

Twitter'ın masaüstü versiyonunda değişikliğe gidildi ve eski görünümü seven, alışkanlıklarını değiştirmek istemeyen kullanıcılar yeni tasarımdan eskiye nasıl dönülür sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte yanıtı..

26.07.2019-16:48 - (Son Güncelleme: 03.04.2020-15:45) Twitter'ın Yeni Tasarımı Beğenilmedi! Twitter Eski Haline Nasıl Döndürülür?
Twitter'ın temasının Facebook'a benzediğini ya da Twitter'ın mobil versiyonuyla tamamen aynı olduğunu söyleyenler oldukça ciddi sayıda fakat Twitter'ı eski haline döndürebilecek bazı eklentileri kullanmak çözüm olarak görülüyor.

Twitter’ın yeni tasarımı birçok kullanıcı tarafından beğenilmedi ve şimdiden eskiye özlem başladı. Bir geliştirici tarafından yayınlanan GoodTwitter, Mozilla Firefox ve Chrome eklentisi internet tarayıcısının Twitter’ın eski tasarımına geri dönmesine imkan sağlıyor.

Eskiye dönmek isteyenler kullandıkları internet tarayacısının eklenti mağazasında GoodTwitter’ı aratarak ilgili eklentiye erişim sağlayabilir.

7 YILLIK BÜYÜK DEĞİŞİKLİK

Twitter; yeni özelliklerin eklenmesiyle birlikte güncellenmiş masaüstü tasarımının, hızın artmasına yardımcı olacağını ve bu tasarımın, yeni özelliklerin daha hızlı yayılmasını sağladığını söyledi. Güncelleme, platformun 7 yıl içindeki masaüstü sürümüne yapılan ilk büyük tasarım değişikliği oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal