Twitter'daki Beğen Butonu Kaldırılıyor!

Twitter'de devrim gibi bir yenilik gerçekleşecek. Yapılan açıklamada beğen butonunun kaldırılacağı ve yerine yer imleri butonunun ekleneceği bildirildi.

30.10.2018-12:33 - (Son Güncelleme: 30.10.2018-12:24) Twitter'daki Beğen Butonu Kaldırılıyor!

Twitter CEO'su Jack Dorsey, Twitter'da yaklaşık 3 senedir olan ve kullanıcıların daha sonra bulmak istedikleri tweet'leri rahatça bulabilmesine imkan tanıyan 'beğen' butonunun yakında kaldırılacağını söyledi. Beğen butonunun yerini ise 'yer imleri' butonu alacak.

ŞİRKETİN CEO'SU AÇIKLADI

Firma CEO'su Jack Dorsey, geçen hafta yapılan etkinlikte bu butonun esasen çok sevildiğini ve yakında kaldırılacağını söyledi. Kullanıcıların daha sonra bulmak istedikleri tweet'leri basitçe bulabilmesine imkan tanıyan 'Beğen' butonunun yerini ne alacağını da aktaran Dorsey bu sistem yerine kullanıcılara 'yer imleri' özelliğinin verileceğini söyledi.

''YER İMLERİ ÖZELLİĞİ SAYESİNDE TWEET'LER DOĞRUDAN KAYDEDİLECEK''

Bazı kullanıcılar Beğen butonunun beğendikleri tweet'leri kaydetmek için tercih ederken, bazı kullanıcılar ise gerçekten tweet'te belirtilen görüşe katıldığını göstermek için tercih ediyor. Yer imleri özelliği sayesinde kullanıcılar diledikleri tweet'leri direkt olarak kaydedebilecek.

Bu sayede kullanıcılar esasen daha sonradan bulmak istedikleri tweet'lere tek tuşla erişebilir duruma geliyor. Şu anda özelliğin ne vakit aktif edileceği net olarak belli değil. Fakat güncellemenin yakın vakitte yayınlanması tahmin ediliyor.

''ÇALIŞMANIN İLK AŞAMALARINDAYIZ''

Öte taraftan Twitter İletişim Ekibi'nden gerçekleştirilen açıklamada şu sözler kullanıldı: "Bir zamandır söylediğimiz gibi, 'Beğen' butonu dahil sağlıklı bir diyaloğu teşvik etmeyi tesis etmek için hizmetimizle alakalı olan her şeyi gözden geçiriyoruz. Daha çalışmanın ilk kısmındayız ve şu anda paylaşma düşüncemiz bulunmuyor."

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal