Twitter DM’ler İçin Yeni Bir Özellik Ekledi

Twitter anlık mesajlaşmalar (DM) içerisinde kullanılacak yeni bir emoji hamlesi yaptı. Yeni duyurulan özelliğe göre tıpkı Facebook’ta olduğu gibi mesajlara emoji ile reaksiyon verilebilecek.

24.01.2020-13:17 - (Son Güncelleme: 24.01.2020-13:13) Twitter DM’ler İçin Yeni Bir Özellik Ekledi

Özellik ilk olarak popüler sosyal ağ Facebook tarafından daha önce uygulanmıştı. Bu kapsamda Twitter'da da artık yazdığınız mesajların emoji ile reaksiyon gösterilmesi mümkün hale gelecek.

Söz konusu yeni dönem ile beraber, artık gülen yüz, şaşıran, ağlayan ve ateş emojisi gibi birçok kullandığınız emojiyi Twitter DM üzerinden gönderebileceksiniz.

Twitter Emoji Gönderme Nasıl Yapılır?

Bir DM gönderdiğinizde orada bir kalp simgesi çıkacak, bu kalp simgesine tıklayarak gönderebileceğiniz emojileri görebileceksiniz. Bunun yanında mesaja iki kez tıkladığınızda da aynı panel açılıyor olacak. Mesaj gönderdiğiniz kişi Twitter’ın güncel sürümünü kullanması halinde bu bildirimi alacak.

Ancak güncel bir sürümünü kullanmıyorsa bu reaksiyon görünmeyecektir. Belirtmek gerekirse bu özellik eski mesajlar için bile kullanılabiliyor. Söz konusu özellik şu an Türkiye’de de aktif olarak kullanılabilir durumda.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal