Türk Savunma Sanayisi LAAD Fuarı'na Hazır

Türkiye'yi Brezilya'da düzenlenen 12. LAAD Savunma ve Güvenlik Fuarı'nda Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğindeki 17 firma temsil edecek. Fuarda Türk savunma sanayisi firmalarınca üretilen ürün ve hizmetlerin tanıtımı yapılacak.

01.04.2019-14:20 - (Son Güncelleme: 01.04.2019-14:28) Türk Savunma Sanayisi LAAD Fuarı'na Hazır

Türkiye, 2-5 Nisan tarihlerinde iki yılda bir yapılan ve Latin Amerika'nın en büyük savunma fuarı olan Brezilya'da düzenlenecek 12. LAAD Savunma ve Güvenlik Fuarı'na Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğindeki 17 firmayla katılacak.

Savunma Sanayii Başkanlığı'nın açıklamasına göre, 12. LAAD Savunma ve Güvenlik Fuarı, Brezilya'nın Rio de Janeiro şehrinde 2-5 Nisan'da ülkelerin savunma, güvenlik endüstrisi temsilcileri ve resmi delegasyonlarının katılımıyla gerçekleştirilecek.

ATAK HELİKOPTERİ TANITILACAK

Fuar süresince Türk savunma sanayisi firmaları tarafından üretilen zırhlı araç platformları, insansız çeşitli kara ve hava araçları, elektronik sistemler, silah sistemleri, deniz sistemleri, mühimmatlar, simülatörler, askeri tekstil ürünleri, lojistik destek gibi hizmet ve ürünler tanıtılacak.

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ tarafından üretimi yapılan Atak helikopterinin tanıtımı da bu fuar

kapsamında yapılacak.

Fuar sırasında Türk resmi delegasyonunca fuar katılımcısı ülke delegasyonlarıyla görüşmelerde yapılacak.

LAAD, 2017 yılındaki fuar ise, 450 uluslararası firma ve 37 binden fazla katılımcıyla gerçekleştirilmişti.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal