Telefonla Konuşurken Arayanı Görme

Telefonla konuşurken gelen başka bir çağrıda kimin aradığını görmemiz mümkün mü ? Birkaç teknik ayarın aktive edilmesiyle telefonunuz meşgulken kimin aradığını görmeniz mümkün.

28.03.2019-16:47 - (Son Güncelleme: 28.03.2019-17:11) Telefonla Konuşurken Arayanı Görme

"Cep Telefonda görüşme yaparken biri sizi aradığında arayanın kim olduğunu nasıl görürüz?" gibi sorular telefon kullanıcıların aklına gelen sık soruların başında geliyor.

Aslında birkaç basit işlemle telefonla konuşurken gelen diğer çağrının kime ait olduğunu öğrenmek son derece basit.

Hattınız meşgulken sizi kimin aradığını öğrenmek için arama bekletme servisini aktive etmeniz yeterli.

Çağrı bekletme özelliği olmayan mobil cihazlarda arayan kişi meşgul ses jeneriğini duyar ve arayan kişinin numarasını veya rehberde kayıtlı olan ismini göremezsiniz. Çağrı bekletme özelliğini etkinleştirmeniz durumunda ise sizi arayan kişiyi görebilir ve isterseniz anlık çağrınızı bekleterek diğer çağrıya yanıt verebilirsiniz. Hangi operatörü kullanıyor olursanız olun arama bekletme özelliği için sizden ekstra bir ödeme alınmaz.

HATTINIZ MEŞGULKEN ARAYAN KİŞİYİ NASIL GÖREBİLİRİZ ?

Telefon meşgulken çağrı bekletme seçeneğini açmanın yolu ise çok kolay bir işlem. Telefonunuzda *43# tuşlamasını yaptıktan sonra arama tuşuna basmanız gerekiyor. 

Ayrıca operatörünüz üzerinden de bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Özelliği aktif etmek için : *43#  iptal etmek için : #43# ve Kontrol etmek için : *#43# kodlarını tuşlayabilirsiniz.

HER TELEFON MODELİNDE UYGULANABİLİR Mİ ?

Çağrı Bekletme özelliğini hemen hemen tüm akıllı cihazlarda etkinleştirebilirsiniz. 

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal