Tekno Kumbara

Tekno Para nasıl öğrenilir? Tekno Kumbara nedir? Tüm bu soruların cevabını sizler için derledik.

09.05.2018-18:41 - (Son Güncelleme: 09.05.2018-18:31) Tekno Kumbara

10 milyonu geçkin bireysel abone, Türk Telekom’da geçirdikleri her gün için bir tekno para, artık Türk Telekom’un müşterisi olmayı sürdürdükleri her ay için 100 tekno para ve aylık faturasının 5 katı kadar tekno para kazanacak.

Tatil, alışveriş çeki ve Ferrari test sürüşünün de yer aldığı hediye kataloğunda 4 milyar dakikalık ses ve 5.5 milyar dakikalık Wi-Fi fırsatı da var. Program kapsamında müşteriler, Türk Telekom’da şimdiye değin geçirdikleri her gün için 1 Tekno Para, Türk Telekom müşterisi olmayı sürdürdükleri her ay için 100 Tekno Para ve ayrıca aylık fatura ücretlerinin 5 katı Tekno Para kazanacak. Türk Telekom müşterileri Tekno Para’ları ile hediye kataloğunda yer alan 335 farklı alternatiften istediklerini tercih edebilecekler.

DİJİTAL SİNİR SİSTEMİ

Türk Telekom idaresinde de yer alan TTNET Bireysel Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mert Başar, yaptıkları tüm yatırımlarla bir nevi dijital sinir sistemi kurduklarını söyleyerek, “Tüm bu altyapı, bize yeni yeni hizmetler sunma olanağı veriyor. Bugüne değin bizimle olan müşterilerimize yeni bir kampayanya ile teşekkür etmek istedik. 81 ildeki bütün müşterilerimize Türk Telekom’la geçirecekleri her gün için onlara Türk Telekom’lu olmanın avantajlarını vermeyi hedefledik” dedi.

335 hediye seçeneği

TÜRK Telekom, Tekno Kumbara programı ile müşterilerine, toplam 4 milyar dakika ses, 5,5 milyar dakika WiFi ve 335 hediye seçeneği veriyor. İnternet paketlerinden telefon hediyelerine değin birçok seçeneğin var olduğu hediye kataloğunda yurtiçi tatil ve Ferrari test sürüşü seçenekleri de yer alıyor. Ayrıca, Arçelik, Boyner, Trendyol ve E-bebek, markaları için hediye çekleri de var.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal