Swarm Nedir

Foursquare'in sahibi olduğu uygulama önceleri Foursquare adıyla hizmet verirken, ardından seviyeyi daha fazla yükseltti ve yer bildirimi aplikasyonunu detaylandırarak Swarm'ı ortaya çıkardı. Peki Swarm nedir?

08.05.2018-11:42 - (Son Güncelleme: 08.05.2018-11:39) Swarm Nedir

Swarm aplikasyonuyla bulunduğunuz yeri bildirerek, çevrenizdeki arkadaşlarınızı bulup onlarla irtibata geçebilmeniz mümkün. Arkadaşlarınızın nerede olduklarını ve ne yaptıklarını merak ediyorsanız ya da bulunduğunuz bölgeye hangi arkadaşlarınız yakın öğrenmek istiyorsanız Swarm sayesinde, uzaklık mesafesine kadar rahatlıkla öğrenebiliyorsunuz. Daha önceden Foursquare aplikasyonuyla yer bildirimi yapabiliyor, mekanlara öneriler bırakabiliyorduk. Fakat daha sonra Foursquare, check-in işini Swarm’a bıraktı ve Foursquare aplikasyonunu da mekan tavsiyesi aracı olarak kullanıcıların beğenisine sundu. O zaman Swarm aplikasyonun nasıl kullanıldığına bakalım.

Swarm'ı kullanabilmek için mail adresinizi vermeniz yeterli; bunun dışında Facebook adresinizle de uygulamaya kayıt olabilirsiniz.

Uygulamaya giriş yaptığınızda ekranın üst kısmında dört farklı seçenek göreceksiniz. Bunlardan ilki, arkadaşlarınızın size ne kadar mesafede olduğunu ifade ediyor. Arkadaşlarınızın size olan mesafelerini Tam burada, Birkaç adım ötede, Uzakta olarak sınıflandırarak ayrı ayrı size gösteriyor. İkinci sekmede ise sizde ekli olan kişilerin check-in yaptıkları mekanları görebilir, bunları beğenebilirsiniz.

SWARM NEDİR NE İŞE YARIYOR NASIL KULLANILIR

Üçüncü sekme ise Planlar olarak ifade ediliyor. Arkadaşlarınızla buluşma ayarlamak için kullanabileceğiniz bu kısmı gideceğiniz mekanı ve ekli olan kişileri etiketleyerek onları buluşmaya davet edebilirsiniz. Son bölümde ise kendi profilinizi görebiliyorsunuz. Yaptığınız check-in’leri, arkadaşlarınızı, bildirimlerinizi bu bölümden sistematik bir şekilde takip edebiliyorsunuz. Profilinizin olduğu bölüme girdiğinizde çeşitli seçeneklerle karşılaşacaksınız. Burada da kendinizle alakalı öğrenmek istediklerinize ulaşabilirsiniz.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal