Birçok aplikasyonun arasından bir çok kullanıcının online check-in yapmak için tercih ettiği aplikasyon olan Swarm‘daki hesabınızı kökten silebilirsiniz. Peki, Swarm kullanıcı hesanı silme işlemi nasıl yapılıyor? Diğer sosyal medya aplikasyonlarından alışa geldiğimiz hesabı geçici olarak dondurma özelliği Swarm uygulamasında bulunmuyor. Bu haberimizde Swarm hesabını silmek için neler yapmanız gerektiğini anlatıyoruz.

SWARM HESABI SİLME?

İlk olarak tablet, telefon gibi mobil cihazlardan Swarm hesabını silmenin maalesef mümkün olmadığını açıkça söyleyelim. İlla bir bilgisayar gerekiyor. Bilgisayardan başka alternatif henüz maalesef yok. Swarm hesabınızı silmeniz için yapmanız gereken aşamalar aşağıda belirtildiği gibi:

– PC’nin internet tarayıcısı üzerinden Foursquare adresine giriş yapın.

– Daha sonra, bu bağlantı üzerinden hesap silme sayfasına gidin.

– Ulaştığınız siteye Swarm hesap bilgileriniz ile giriş yapın.

– Giriş yapmanızın ardından karşınıza gelen sayfada “Foursquare ve Swarm’dan neden ayrılıyorsun?” sorusuna sizin için en uygun olan bir yanıtı verin.

– Bulunduğunuz sayfanın altında bulunan “Delete Account” seçeneğini ile hesabınızı kökten silin.

Öte yandan, Facebook ile giriş yapmış ve “Delete Account” seçeneğini göremeyen kullanıcıların hesapları için şifre belirlemesi gerektiğini de ifade edelim.

SWARM NEDİR?

Swarm bir yer bildirimi uygulaması ve bu uygulama yer bildirimleri aplikasyonları arasında en popüler olanı. Bu uygulama ile arkadaşlarımızın nerede olduğunu veya orada ne yaptığını rahatça öğrenebiliriz.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.