Spotify'a Hikayeler Özelliği Geliyor

Sosyal medya platformlarının popüler özelliklerinden biri Hikayeler. İlk olarak Snapchat’te gördüğümüz bu özellik, zaman içinde birçok platform tarafından da kullanılmaya başlandı. Çok yakında bunlara bir yenisi daha eklenecek. Spotify 'hikayeler' özelliği için testlere başladı.

22.01.2020-16:34 - (Son Güncelleme: 22.01.2020-16:30) Spotify'a Hikayeler Özelliği Geliyor

Kullanıcıların post atmaktan daha fazla kullandığı özellik artık müzik akış platformu Spotify‘da da kullanılacak. Şimdilik bu özellik tek bir sosyal medya fenomenin kullanımına sunuldu. Bunun bir nevi test aşaması olduğunu belirtelim. İlerleyen dönemde ise tüm kullanıcılar Spotify Hikayeler özelliği ile buluşacak.

Yeni özellik ile birlikte kullanıcılar platformda yalnızca müzik dinlemeyecek. Aynı zamanda hikayeler oluşturabilecek. Bu özellikle, çalma listelerini paylaşma konusunda oldukça faydalı olacak diyebiliriz. Kullanıcılar attıkları hikayeler ile çalma listelerini diğer kullanıcılara gösterebilecek.

Kullanıcıların müzik keşfetmesine yardımcı olacak olan özellik aynı zamanda uygulamanın kullanım süresini de artırması düşünülüyor.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal