Sosyal Medyaya Erişim Kapandı Mı?

Gece yaşadığımız üzücü olayların hemen ardından sosyal medyaya erişimde sorunlar belirmeye başladı. Peki internet ve sosyal medya erişimi neden böyle oldu? Sosyal medyaya erişim şu an var mı?

28.02.2020-10:45 - (Son Güncelleme: 28.02.2020-10:30) Sosyal Medyaya Erişim Kapandı Mı?

Gece İdlib’de gerçekleşen hain saldırı sonrası 33 mehmetçiğimiz şehit düştü. Kısa sürede sosyal medya üzerinde provokatif paylaşımlar ve sahte haberlerde yer almaya başladı.

Gece saatlerinden itibaren Twitter, Youtube, Instagram ve Facebook gibi sitelere ve Whatsapp uygulamasında erişim problemleri yaşandı. Şu an için YouTube ve Twitter’a girişler de sorun yaşanırken Instagram’a kısa bir zamandır erişim sağlanıyor.

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan yapılan açıklamalarda bilgi kirliliğini önlemek ve provokatif paylaşımların önüne geçmek için tedbir alındığı ve bu tedbirler kapsamında internet ve sosyal medya erişimlerinde yavaşlamalar ve aksamalar olduğu belirtildi.

Sosyal Medyaya Nasıl Girebilirim?

Sosyal medyaya sorunsuz ve sağlıklı girebilmek yine de mümkün. En kolay yoldan bilgisayarınıza ya da akıllı telefonlarınıza Tor browser yükleyebilir ve bu tarayıcı üzerinden erişim sağlayabilirsiniz. Ya da vpn değiştiren programlar kullanmayı deneyebilirsiniz.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal