Snapchat Nasıl Kullanılır

Ülkemizde son dönemde çok yaygın bir şekilde kullanılan sosyal medya platformu Snapchat uygulamasının detaylı bir incelemesi bu haberde.

02.05.2018-12:47 - (Son Güncelleme: 02.05.2018-12:33) Snapchat Nasıl Kullanılır

Sosyal Medya Platformu Snapchat kullanımı ilk başta biraz karmaşık gibi görünse de aslında çok kolaydır. Uygulamayı ilk defa açtıktan sonra bizi bir kayıt sayfası karşılıyor. Buradan kaydımızı oluşturmamızın sonrasında, ana ekrana geçerek uygulamayı kullanmaya kolayca başlayabiliyoruz. İlk açılan ekran sizin için içeriğinizi oluşturacağınız bölüm olarak hazırlanıyor. Snapchat üzerinden ne paylaşmak istiyorsanız öreneğin fotoğraf ve ya video buradan yapacaksınız.

Kullanımı çok basit Sosyal Medya Platformu fakat bir kaç ufak tefek ayrıntı söz konusu. İlk olarak ortada bulunan yuvarlak ikon, tahmin ettiğiniz gibi video ve fotoğraf çekmeniz için o buton orada. Basılı tutarsanız video kaydediyor fakat sadece basarsanız bu sefer fotoğraf çekiyorsunuz. Ekranın ortasına çift tıklama ya da sağ üst köşede bulunan ikonla, ön ve arka kamera arasında değişim yapılıyor. Sol üst köşede ise flaş ayarı bulunuyor burada da flaşı kapatıp açabiliyorsunuz.

Snapchat’in eğlenceli yanlarından biride lensleridir. Ekranda yüzünüze basmanızla beraber görüntünüze koyabileceğiniz eğlenceli lensler ortaya çıkıyor. Bu lensler kendiniz veya arkadaşınızla beraber koyabileceğiniz oldukça keyif veren, artırılmış gerçeklik ile yaratılan efektlerdir.

Fotoğrafları düzenleme kısmı ise çok hızlı bir şekilde fotoğraf çekimi sonrasında ki ekranda sizin karşınıza çıkıyor. Burada fotoğraf veya videonuz üzerine yazı eklemek gibi şeyler ya da şekil çizme gibi efektleri kullanabilirsiniz. Ekranın üst tarafında yer bulan T işaretine tıklamak suretiyle yazı yazabilir ve parmağınızla bunu ekranda istediğiniz yere koyabilirsiniz.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal