Slayt Nasıl Yapılır?

Slayt nasıl yapılır Powerpoint? Slayt nasıl yapılır Windows 7? müzikli slayt nasıl yapılır? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için derledik.

30.05.2018-20:24 - (Son Güncelleme: 30.05.2018-20:09) Slayt Nasıl Yapılır?

Bilgisayarınızda olan fotoğrafları kullanarak kendinize ait slaytlar ve filmler yapabilirsiniz. Bu hususuta birçok kişi zorluk çekmektedir. Bu nedenle bu yazımızda slayt nasıl hazırlanır, slayt hazırlamak için en kolay yöntem yada program nedir sorularının yanıtlarını sizlere vereceğiz. Bu noktada sizde, kendi slaytlarınızı rahatlıkla hazırlayabileceksiniz.

Öncelikle şunu söylemek isterim ki İnternet ortamında slayt hazırlamaya ait pek çok program vardır ve bu programların kimileri normal kullanıcılar için gerçekten karışık ve zordur. Biz bu yazımızda normal bilgisayar kullanıcılarını baz alarak, en kolay yöntemde ve karışık olmayan bir programı konuşacağız.

Peki, bu bahsettiğimiz kolay ve karışık olamayan programlardan konuşacak olursak ilk olarak size tavisyemiz; Microsoft Photo Story. Bu program gerçekten normal bilgisayar kullanıcı seviyesini düşünülerek dizayn edilmiş ve birçok özelliği sayesinde, kaliteli filmler ve slaytlar hazırlamanıza imkan vermektedir.

Slayt Hazırlama Programı Microsoft Photo Story Kurulumu

Programın kurulumu çok kolay ancak biz gene de birkaç aşama ile nasıl kurulduğundan konuşalım. Öncelikle programın adını Google'a yazıp indir butonundan bilgisayarınıza programı indirin.

Programı bilgisayarınıza indirdikten sonra açın. Sonrasında ileri butonuna basın.

Karşınıza Lisans Sözleşmesi ekranı gelecektir. "Bu ekranda Lisans Sözleşmesinin Koşullarını Kabul Ediyorum’’ seçeneğini, işaretleyip İleri butonuna basın.

Yükleme Klasörü ekranında ise bu yazılımın yüklenmesini istediğiniz, klasörü seçip İleri butonuna basın.

Son olarak, yüklemeyi başlat ekranında Yükle butonuna basarak bu yazılımı bilgisayarınıza yüklenmesini bekleyebilirsiniz. Kısa zamanlar içinde yükleme bitecektir.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal