Samsung, Yeni Amiral Gemilerini Duyurdu

Güney Koreli Teknoloji devi Samsung’un özellikleri itibariyle üst segment telefon modellerini barındıran Galaxy S20 serisinin tanıtımı bugün yapıldı. ABD’nin San Francisco şehrinde yapılan tanıtım etkinliği ile eş zamanlı olarak Türkiye tanıtımı gerçekleştirildi.

12.02.2020-16:55 - (Son Güncelleme: 12.02.2020-17:20)

Teknoloji devi Samsung Unpacked 2020 etkinliği kapsamında merakla beklenen amiral gemisi Galaxy serisi S20 modelini sonunda duyurdu. Ürün mart ayı itibariyle yetkili mağazalarda satışta olacak.

ABD’nin Kaliforniya Eyaletinde bulunan San Francisco şehrinde yapılan tanıtım etkinliği ile eş zamanlı olarak Türkiye lansmanı gerçekleştirildi. Serinin yeni modellerinin öne çıkan en önemli özellikleri arasında kamerası dikkat çekiyor.

Diğer taraftan şirket uzun zamandır yapay zeka üzerine de çalışmalar yürütüyordu. Bu çalışmalar doğrultusunda görüntü sensörü teknolojisini yapay zeka çalışmaları ile destekleyen şirket bu seri ile gelen ürünleri yapay zeka teknolojisi ilse müzik, video ve oyunlarda görüntü geliştirmede kulllandı.

Galaxy S20 ve Galaxy S20+ akıllı telefonlarda 30x'e varan zoom kullanılıyor. Galaxy S20 Ultra’larda ise katlanan lensler ile yepyeni bir boyuta taşınmış oldu. Ayrıca S20 serisi, detaylardaki netlik, zoom özelliğindeki ileri seviye, tek tuşla çoklu çekim ve profesyonel seviyede video çekme imkanı ile kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Türkiye'de satışa sunulacak modellerin renk seçenekleri arasında, Galaxy S20 için kozmik gri, kozmik mavi, kozmik pembe, Galaxy S20+ için kozmik siyah, kozmik mavi, kozmik gri, Galaxy S20 Ultra için kozmik siyah, kozmik gri olarak belirlendi.

Galaxy S20'de, donanım tabanlı saldırılara karşı koruma amacıyla yeni ve güvenli bir işlemci kullanıldı. Ayrıca 25W hızlı şarj sunulurken, Galaxy S20 Ultra modeli 45W Süper Hızlı (Super Fast) şarjı da destekliyor. Tüm modellerde 128GB’lık bir depolama alanı sunulurken ayrıca 1TB arttırılabilir hafıza desteği sağlandı.

Nesnelerin interneti” kavramı yakın geleceğimizin en etkili kavramlarından birisi olacağa benziyor. Bu durum kısaca akıllı cihazlarımızla uzaktaki diğer cihazlarımızı ve aletlerimizi yönetebileceğimiz anlamına geliyor. Bu kapsamda Galaxy S20 serisinde SmartThings (akıllı şeyler) özelliği ile akıllı evi uzaktan yönetmek, Samsung Health ile belirli sağlık bilgilerine ulaşmak gibi şeyler de mümkün olacak.

Şirketin Unpacked 2020 etkinliğinde dikkati çeken başka bir modeli de, katlanabilir cihazı Galaxy Z Flip oldu.

Katlanabilir teknolojide ilk örneği teşkil eden ve katlanabilir cam kullanılarak üretilen Galaxy Z Flip, katlandığında avuca sığan 6,7 inçlik ekran haline gelebiliyor. İlk kez bu cihazda kullanılan "Gizli Menteşe" ve yenilikçi kullanıcı deneyimi sayesinde, Galaxy Z Flip'de içerik üretmek, paylaşmak ve izlemek kolaylaşırken, katlanabilir cam ekran sayesinde, kullanıcı deneyimi yeni bir mobil deneyim vadediyor.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal