Samsung Powerbank Özellikleri

Günlük hayatımızın büyük sorunlarından bir tanesi de cihazlarımızın şarjının erken bitmesi. Bu sorunun panzehiri ise powerbanklerdir. Özellikle Samsung powerbank bu konuda tam aradığınız şey.

03.05.2018-12:58 - (Son Güncelleme: 03.05.2018-12:54) Samsung Powerbank Özellikleri

PowerBank satın almadan önce doğru seçimi yapabilmek için şu tavsiyelere bir bakın!

ÖNCELİKLE KULLANDIĞINIZ SAMSUNG CİHAZ BATARYANIZIN MAH DEĞERİNİ ÖĞRENİN

mAh (miliamper/saat) değeri cihaz bataryanız üzerinde yazar (2000mAh örneği gibi). Bataryayı cihazdan çıkarıp öğrenebilirsiniz. mAh değeri ne kadar fazla ise o kadar pil ömrü uzundur. mAh değeri arttıkça batarya da ağırlaşır.

mAh değeri saatte kaç miliamper yedeklediğini ve cihaza ne kadar verebildiğini gösterir. (1 Amper = 1000 mAh)

ALACAĞINIZ SAMSUNG POWERBANK’IN MAH DEĞERİ DAHA YÜKSEK OLSUN

Böylece cihaz bataryanızı en az bir kez 0 şarj edecektir. Piliniz 2000-3000mAh değerindeyse, 5000-7000mAh değeri olan bir Samsung PowerBank seçin. Cihazınızı iki kere şarj etmenizi sağlayacaktır. Çok fazla mobil bir yaşamınız varsa 10.000mAh bir Samsung PowerBank seçin. Bu ise pilinizi 3-4 kere şarj etmenizi sağlayacaktır. Unutmayın! mAh değeri arttıkça pil de ağırlaşır.

PowerBank kapasitesi cihazınızın pilinde daha düşük olması durumunda pilinizi 0 dolduramaz. Telefonun batarya kapasitesinden biraz daha fazla mAh değeri olan bir PowerBank 1 defa 0 şarj etmenizi karşılar.

AYNI ANDA 2 CİHAZI ŞARJ ETMEK İÇİN

2 adet USB çıkışı olmalı. Aynı anda 2 cihazı veya 1 telefon ve 1 tableti şarj etmek isteyebilirsiniz. Hızlı şarj için bu çıkışlardan en az biri 2A (2 amper olmasına dikkat edin.

LED UYARISI OLSUN

Şarj ettiğiniz durumları ifade eden minik LED uyarı ışıkları olsun. Böylece şarj durumunu takibi kolay olur.

SAMSUNG POWERBANK

Bu yukarıda saydığımız tüm özelliklerin hepsini Samsung powerbankte bulabilirsiniz. Malzeme kalitesi ve fiyat performans açısında memnun kalacağınızdan şüpheniz olmasın.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal