Lenovo Vibe P1 İnceleme

Lenovo piyasaya yeni bir soluk getiriyor. Lenovo Vine P1 inceleme, Lenovo Vibe P1 fiyat ve kimler almalı bu cihazı.

02.05.2018-17:23 - (Son Güncelleme: 02.05.2018-17:17) Lenovo Vibe P1 İnceleme

LENOVO VİBE P1 İNCELEME

Sonuç olarak VIBE P1, özellikle uzun batarya süresiyle ilgi çeken bir cep telefonu modeli. Orta – üst seviye çizgisinde performansıyla da iyi bir model olmayı başaran cihazın en büyük dezavantajı elbette geniş bataryası nedeniyle kalınlığı ve ağırlığı oluşturuyor. Kameralarıyla orta seviyelerde bir yer tutan cihaz, parmak izi sensörü sahibi olması ve ayrıca mobil şarj cihazı gibi kullanılabilmesiyle de farklı özelliklerini oluşturuyor. Telefonu genel olarak beğenirsiniz ve pil performansıyla ise daha çok beğenirsiniz. Özellikle bir cep telefonundan uzun batarya süresi almak istiyorsanız Lenovo'nun VIBE P1 modelini yakından görmeden geçmeyin diye tavsiye edilir.

LENOVO VİBE P1 FİYAT

Birçok açıdan kullanıcıyı mutlu eden bir telefon. Yüksek kaliteli malzemesi ile size iyi bir heyecan yaratabilir. Lenovo’nun ilginç dünyası size bu cihaz ile beraber daha fazla içine çekecektir. Kullandıkça keyif, kullandıkça daha fazla zaman ayıracaksınız. Lenovo PC üretiminden öğrendiklerini gayet başarılı bir şekilde ürettikleri akıllı telefonlara aktarıyor. Bu hizmetin karşılığın da satıcısının yüzünü bolca güldürüyor. Yüksek fiyat politikasından uzak olan Lenova sektörün amir gemisi olabilir. Cihaz, fiyatıyla da iyi bir seviyede duruyor. Şu an VIBE P1'i piyasada 1299 TL fiyata bulabilirsiniz.

KİMLER ALMALI

Lenovo VIBE P1, özellikle bir cep telefonunda uzun batarya ömrü görmek isteyen kullanıcıların kesinlikle görmeleri gereken bir cihaz oldu.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal