Kripto Para Madenciliği

Kripto para madenciliği nasıl yapılır Kripto madenciliği bitcoin madenciliği arasında ki fark Kripto para madenciliği programı

04.05.2018-14:11 - (Son Güncelleme: 04.05.2018-14:03) Kripto Para Madenciliği

Kripto para madenciliği için kullanılan donanımlar bu işi yapacaklar için oldukça büyük önem taşıyor. Bitcoin, Ethereum ve diğer kripto paralar için grafik kartı (GPU), işlemci (CPU) ve anakart bileşenlerinin ötesinde hızlı ve güvenilir bir katı hal diski (SSD) modeline de oldukça önem vermek gerekli. Peki, kripto para madenciliği için en iyi SSD nasıl seçilir? İşte bunların cevapları

Kripto para madenciliği, dijital para birimlerine olan ilginin ve bu paraların değerlerinin artışı ile son yılların yükselen yeni iş imkanlarından biri oldu. Peki kripto para madenciliği nedir?

Kripto para madenciliği yapmak için SSD modelinin çok büyük depolama kapasitesine sahip olmasına gerek yok. Bu sayede maliyeti düşürmeniz oldukça mümkün. Windows için 120 GB ve Linux için 60 GB kapasite kripto para madenciliği için oldukça yeterli. Bu kapasiteler hem işletim sistemi hem de kripto para madenciliği yazılımları için işinizi görecektir. Kripto para madenciliği SSD’lerin çalışması için çok fazla güce de ihtiyacı gerekmiyor. Bu da hem elektrik faturaları hem de aşırı ısınmaya karşı avantaj sağlıyor.

Kripto para madenciliği için en iyi SSD hangisi diye sorulan sorular gün geçtikçe arttı

İşte, kripto para madenciliği için kullanabileceğiniz en iyi SSD seçenekleri:

WD Blue SSD

250 GB, 500 GB ve 1 TB kapasite seçenekleri bulunan ürün, arayüz olarak SATA kullanmakta. Hem maliyeti azaltmak içinde tercih ediliyor.

Samsung 850 EVO SSD

120 GB, 250 GB, 500 GB, 1 TB, 2 TB ve 4 TB kapasite seçenekleri ile satışa sunulan Samsung EVO 850, yeni nesilleri çıkmasına rağmen hala başarılı sayabileceğimiz ürünler arasında kendine yer buluyor.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal