İstanbul 30 Ülkeye ''Metal'' Ev Sahipliği Yaptı

İstanbul, dünyanın metal ambalaj sektöründe en önemli etkinliği olan CanTech International The Grand Tour 2019, 30 ülkenin temsilcilerini

27.03.2019-15:18 - (Son Güncelleme: 27.03.2019-15:07) İstanbul 30 Ülkeye ''Metal'' Ev Sahipliği Yaptı

Metal ambalaj sektörünün 250 önemli temsilcisini ağırlayan İstanbul, CanTech International The Grand Tour 2019 adı altında 25-27 Mart aralığında toplandı.

Toplantının ana konuları arasında metal ambalaj sektörünün gelişimi ve lokasyon faktörünün ambalaj sektörü için önemini kavaramak vardı. Sarten Ambalaj CEO'su Zeki Sarıbekir'in konuşma yaptığı etkinlikte metal ambalaj sekötrünün 1971 yılındna beri nasıl geliştiği ve gelişimin devamlılığı için nelere ihtiyaç duyulduğu üzerinde duruldu.

LOKASYON HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR

Metal ambalaj sektöründe üreticinin lokasyonu ve dağıtıcının kolay ulaşılabilir olması gibi etkenlerin metal ambalaj sekötründe en önemli iki unsur olduğunu söyleyuen Sarıbekir, Türkiye'nin bu konuda dünyanın en şanslı ülke olduğunu belirtti.

TÜRKİYE BU ALANDA İLK SIRADA

Lokasyonu itibariyle dünyanın merkezinde sayılabilecek bir ülke olan Türkiye'nin, sektörde büyümesinin lokasyon avantajıyla da alakalı olduğu belirtildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşğı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal