iPhone 5S Özellikleri

İPhone 5S özellikleri nedir? İPhone 5S alternatifleri nelerdir? Tüm bu soruların cevabını sizler için incelememizde derledik.

09.05.2018-17:08 - (Son Güncelleme: 09.05.2018-16:56) iPhone 5S Özellikleri

iPhone 5S İnceleme

iPhone 5S'i denerken ondan son derece keyif aldık. Apple'ın "S" uzantılı cihazları, çok fazla değişiklik getirmediği için tüketicilerin çok fazla ilgisini çekmeyebiliyor. Evet, iPhone 5S'le gelen değişikliklerin sayısı kısıtlı, fakat bu kısıtlı değişiklikler bizi etkileyecek derecede iyiydi.

64-bit uygulamalar şimdilik yoklar, fakat ortaya çıktıklarında ve A7'nin potansiyeli de kullanıldığında iPhone 5S'teki geliştirmeler daha da görülür duruma gelecek.

Telefonun kamerasında önemli iyileştirmeler var. Yalnızca bir dokunuşla en iyi fotoğrafı yakalamamızı ve detaylarla çok fazla vakit harcamamamızı isteyen Apple, bu işi başarmış gibi. Touch ID sensörü ise akıllı cihazlara parmak izi sensörünü eklemek üzere atılmış ilk önemli adım. Apple'ın iki teknoloji şirketini bünyesine katarak yaptığı yeni giriş düğmesi, başarılı bir şekilde çalışıyor ve parolalarınızın yerini alacak derecede yeterli.

iOS 7'yle birlikte geliştirilen arayüz, iPhone 5S'i yenileyen bir başka unsur. Fakat biz her ne kadar iPhone 5S'i beğensek de, telefonun yüksek fiyatı, çok kişiyi ondan caydırabilir.

Kimler Almalı

iPhone 5S, sağladığı güçlü özellikleriyle üst seviye bir akıllı telefon satın almak isteyen tüketiciler tarafından kolaylıkla tercih edilebilir. Ayrıca iOS 7 gibi güçlü bir işletim sistemine geçmek isteyenler tarafından da kesinlikle yakından incelenmeli.

Alternatifleri

iPhone 5S'le beraber tanıtılan iPhone 5C, sahip olduğu renkli tasarımıyla Apple tarafından iPhone 5S'e alternatif olarak gösteriliyor. Fakat iPhone 5S'te yer alan güçlü özelliklere yakın telefonlar olarak sizlere; Sony Xperia Z, Samsung Galaxy S4 ve HTC One'ı alternatif olarak sunabiliriz.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal