iPhone 12 Yeni Renkler ile Geliyor

Apple‘ın iPhone 12 telefonu merakla beklenirken model hakkında haberler gelmeye devam ediyor. Bunlardan en dikkat çekeni ise iPhone 12 yeni renk seçenekleri hakkında. Ekran tedariği için LG ile anlaşan Apple, yeni ekranlarıyla birlikte birçok özellik kazanacak. Bu özelliklerin başında ekran ve kamera boyutların

22.01.2020-10:50 - (Son Güncelleme: 22.01.2020-10:44) iPhone 12 Yeni Renkler ile Geliyor

5G desteğiyle birlikte gelmesi beklenen iPhone 12, kullanıcılarda büyük heyecan oluşturmuş durumda. A14 Bionic işlemcisi ile beklenen modelin, donanımıyla birlikte tasarımında da değişiklik yapılması bekleniyor.

Değişikliklerden ilki ekranın inceliğinde olabilir. Çünkü Apple, LG ile ekran tedariği konusunda anlaşmaya vardı. Bu anlaşma kapsamında LG, Apple‘a telefon ekranı üretecek.

 

Japonya’da yayın yapan Macokatara isimli şirket, iPhone 12 hakkında yeni sızıntılar paylaştı. Daha önce 6.5 inçlik bir ekrana sahip olacağı bilgisi ortaya atılan iPhone 12 için, bu bilgide farklılıkların olduğunu ortaya çıkardı. iPhone 12 modelinin yüksek ihtimalle kasa kalınlığı yaklaşık 7.40 mm, ekran çerçevesi ise 2 mm kalınlığında olacak.

3 farklı iPhone 12 modelinin tanıtılmasını bekleyen analistlere göre, yeni iPhone ekran boyutu olarak 5.4, 6.1 ve 6.7 inç boyutları ile ortaya çıkacak.

Sızıntıya göre 5.4 ve 6.1 inçlik iPhone 12 modellerinin arka tarafında üçlü kamera modülü yer alıyorken, 6.7 inçlik modelde ise ToF sensörü dahil olmak üzere dörtlü kamera kurulumunun olacağı paylaşıldı.

 

iPhone 12 ailesine dahil edilmesi beklenen bir başka tasarımsal değişiklik de yer alıyor. Bilindiği gibi daha önceki iPhone 11 ailesinde 6 farklı renk seçeneği karşımıza çıkmıştı. Gelen yeni haberlerde, bu renk seçeneklerine bir yenisi ekleneceği belirtiliyor. Lacivert tonlarında olması tahmin edilen yeni renk seçeneği, daha önceden tanıdığımız Gece Yeşili renk tonunun yerine kullanılması öngörülüyor.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal