Instagram ve WhatsApp'ın Adı Değişiyor

Facebook şahsi verilerin ihlali skandalıyla yıpranan adını kurtarmak için WhatsApp ve Instagram'ın adlarının başına 'Facebook' ibaresini ekleme kararı aldı. İki uygulamanın da adı değişecek.

03.08.2019-11:43 - (Son Güncelleme: 03.08.2019-11:39) Instagram ve WhatsApp'ın Adı Değişiyor

Eski popülerliğinde olmayan sosyal medya platformu Facebook yeni bir marka çalışmasına girişiyor. Facebook yalnızca bir sosyal ağ olarak düşünmemek lazım, Facebook aynı zamanda içerisinde Instagram ve WhatsApp'ı da barındıran kocaman bir firma.

Business Insider'ın haberine göre Facebok Instagram'ın adını ‘Facebook'tan Instagram' (Instagram from Facebook) ve WhatsApp'in ismini ise ‘Facebook'tan WhatsApp' olarak (WhatsApp from Facebook) olarak değiştiriyor.

Uygulamanın adı uygulama indirme marketlerinde yukarıdaki biçimde gözükecek fakat kullanıcılar uygulamayı kullanırken gene Instagram ve WhatsApp adlarını görecekler.

Facebook'tan paylaşılan açıklamada iki uygulamanın da Facebook'un bir parçası olduğunu anımsatmak için isim değişikliğine gidildiği ifade edildi.

Facebook'un bu adımı ile şahsi verilerin ihlali skandalının etkilerini unutturmayı amaçladığı bildirildi. Facebook'un ABD Adalet Bakanlığı'nın soruşturması neticesinde 5 milyar dolar ceza ödemeyi kabul etmişti.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal