Instagram, Story’lere Video Kırpma Özelliği Getiriyor

Facebook'un satın aldığı Instagram, Hikayeler özelliğine kullanıcıların uzun zamandır beklediği bir özelliği sonunda getirme kararı aldı. Buna göre story olarak bilinen anlık hikayelerde video kırpma işlemi yapılabilecek. Şu anda test edilen özelliğin ne zaman uygulamaya ekleneceği ise henüz açıklanmadı.

10.02.2020-10:08 - (Son Güncelleme: 10.02.2020-10:20) Instagram, Story’lere Video Kırpma Özelliği Getiriyor

Facebook çatısı altında bulunan Instagram , uygulama deneyimini daha iyi hale getirmek için sürekli yeni özellikler test ediyor. Şirketin şu anda test ettiği iki yeni kullanışlı özellik bulunuyor. Bu özellikler direkt mesajlar (DM) için tepkiler ve Hikayeler (Storyler) için video düzenleyici olarak duyurulmuştu.

Bu noktada ilk özellik olan direkt mesajlara tepki verme sayesinde kullanıcılar, kendilerine gelen mesajlara uzun süre basılı tutarak emoji ile tepki verebilecekler.

Öte yandan Hikayeler’e eklenecek olan video kırpma özelliği ise şirketin uygulamaya eklemeyi düşündüğü bir başka özellik olarak öne çıkıyor. Böylecek kullanıcılar, video kırpmak için herhangi bir video düzenleme uygulamasına ihtiyaç duymayacak.

Instagram’a eklenecek bir video kırpma aracı sayesinde, süre bazında uzun olan videolar için üçüncü bir uygulamaya ihtiyaç duymadan doğrudan uygulama içinden videonun kırpılmasına ve Hikaye olarak eklenebilmesine izin verecek. Böylece kullanıcılar, uygulamalar arasında geçiş yapmaya ihtiyaç duymadan tüm işlemleri Instagram üzerinden halledebilecekler.

Yeni özellik şu anda geliştirilme aşamasında ve test ediliyor. Instagram’ın yeni özellikleri uygulamaya ekleme konusundaki hızı düşünüldüğünde bu durumun çok da uzun sürmeyeceği bekleniyor.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal