Instagram Akış Yenilenemedi Hatası Sebebi ve Çözümü

Sosyal paylaşım sitesi Instagram kullanıcılarının en sık karşılaştığı sorunlardan biri "Akış yenilenemedi hatası" Bu hatanın bir çok sebebi ve çözümü var. Detaylar haberimizde...

15.05.2019-00:16 - (Son Güncelleme: 15.05.2019-00:08)

Fotoğraf paylaşım platformu Instagram'ı kullanırken kimi zaman çeşitli hatalarla karşılaşıyor olabilirsiniz. Bunlardan biri de "Akış yenilenemedi" hatasıdır. Sık karşılaşılan bu sorunun seebeplerini ve çözümlerini sizler için araştırdık. 

INTERNET BAĞLANTINIZI KONTROL EDİN  

Instagram'da karşılaşılan akış yenilenemedi hatasının en temel sebebi zayıf intenet bağlantısıdır. Eğer akıllı telefondan bağlandığımız mobil veri yada wifi  bağlantısı zayıfsa ya da paketimizdeki intenet kullanım hakkımız bitmişse bu problem karşımıza çıkıyor olabilir.

INSTAGRAM ÇÖKMÜŞ OLABİLİR

İnternet bağlantınızı iyileştirmenize ve diğer sunuculara bağlanabilmenize rağmen sorun hala devam ediyorsa çevrenizdeki arkadaşlarınıza Instagram’a girebiliyorlar mı diye sorun. Giremiyorlarsa muhtemelen Instagram’da kendisinden kaynaklı bir sorun vardır ve bu kısa  zaman içerisinde düzelir.  

VPN KULLANIYORSANIZ KAPATIN  

Bir diğer sorunun sebebi ise VPN sorunu ve yoğunluk. Eğer bir VPN programınız varsa ya platform bağlantıyı onaylamıyor yani kabul etmiyor ya da VPN sorunu var demektir. VPN programını kapatıp normal bağlantı yoluyla İnstagram  akışını yenilemeyi deneyin.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal