Görünmezlik Deneyi Yaparken 2749 Yılına Giden Adamın Hikayesi

1927 yılında ABD’de doğan Al Bielek, 1943’deki Philadelphia ve 1949’daki Montauk gizli deneylerine katıldığını iddia ederek, geleceğe zaman yolculuğu yaptığını anlattı. Görünmezlik deneyi yaparken 2749 yılına giden adamın tuhaf hikayesi sizlerle…

12.04.2018-17:50 - (Son Güncelleme: 12.04.2018-17:46)

The Montauk Deneyleri sırasında alıkonulan ve psikolojik savaş tekniklerinden zaman yolculuğuna kadar pek çok deneyde kullanılan Bielek, ünlü Philadelphia Deneyi'nde de yer aldığını söylüyor.

Bielek, deneyde kullanılan gemi olan 1240 tonluk USS Eldridge gemisinden atladıktan sonra başından ilginç şeyler geçtiğini, kardeşiyle birlikte zamanda yolculuk yaptığını belirtiyor.

Paranormics’in haberine göre 2137 yılında 6 hafta ve 2749-2751 yıllarında iki yıl geçirdiğini ileri süren Bielek, 2137 yılında hastanelik olduğunu ve hastanede televizyon izlediğini anlattı. Amerikalı, geleceği, “O dönemde televizyonlar, bugünkünden çok da farklı değil. Hemen tavanın altına yerleştiriliyor. Açısı ve yerden yüksekliği kontrol edilebiliyor. Ayrıca yakınlaştırılabiliyor. Ses, isteğe göre, hoparlörden veya kulaklardan geliyor” sözlerle tarif etti.

Televizyondaki programların genellikle haber, tarih ve coğrafyayla ilgili olduğuna dikkat çeken Alfred, günümüzde popüler olan dizilerin gelecekte olduğunu hatırlamadığını, genellikle eğitim programların gösterildiğini ve eğlence kanalların olmadığını belirtti.

Gelecekte Dünya Okyanusu’ndaki su seviyesinin oldukça yükseleceğini iddia eden eski asker, böylece kıtaların hatlarının tamamen değişeceğini belirtti. Tüm ülkelerin günümüz kıyı şeritlerinin sular altında kalacağını, ayrıca kıyılardaki kentlerin yok olacağını kaydetti. Bazı kentlerin de bir nevi müzeye dönüşeceğini ifade etti. Bielek, çoğu göllerin tek bir göl şeklinde birleşeceğini de sözlerine ekledi.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal