Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

En İyi ve En Kaliteli Teknoloji Mağazaları

En iyi teknoloji mağazaları nelerdir? En kaliteli teknoloji mağazaları hangileridir?

04.05.2018-14:59 - (Son Güncelleme: 29.04.2019-13:03)

Son zamanlarda tüm vatandaşlar, deyim yerindeyse teknolojinin nimetlerinden yararlanmak istiyor. Dolayısıyla, bu alandaki en iyi teknoloji mağazalarını gerçekten merak ediyorlar. Çünkü talepleri doğrultusunda kendilerine en iyi hizmet sağlayacak mağazalarda en iyi teknolojik ürünlerin olacağını düşünüyorlar. Peki bu doğru mu? Çoğunlukla bu soruyu evet diye cevaplayabiliriz. En iyi teknolojik ürünlere sahip olmak isteyen vatandaşlar doğal olarak en iyi teknoloji mağazalarını merak ediyor ve en iyi teknoloji mağazaları sorularını arama motorlarına soruyorlar. Biz de bu konu üzerine yoğunlaştık ve sizler için en iyi teknoloji mağazalarını derledik.

Video kamera, fotoğraf makinesi, cep telefonu, televizyon, tıraş makinesi, beyaz eşya, mp3 player, DVD player, tansiyon ölçer, PC oyunu... Aklınıza gelebilecek her çeşit elektronik aleti bulabileceğiniz yerler teknoloji marketler. Bu mağazaların en iyilerini, daha önce de sizler için derlemiştik. Fakat aradan geçen süre boyunca birçok yeni marka Türkiye’ye geldi ve yeni mağazalar açıldı.

Biz de sizler adına teknolojinin tabiatına uygun olarak hızla değişen, gelişen ve büyüyen bu marketlerin en iyilerini tekrar listelemeye karar verdik. Jürimize en iyi adresleri, en çok türün bulunduğu, en kaliteli hizmetin verildiği yerlerin nereler olduğunu sorduk. Teknoloji alışverişinin yoğunlukla yapıldığı internet sitelerini bu kez dışarıda bıraktık. Listemize daha önce olduğu gibi yine İstanbul’da bulunan teknoloji mağazaları ağırlığını koydu.

EN İYİ TEKNOLOJİ MAĞAZALARI

Ümraniye Media Markt - İSTANBUL

Yeşilköy Bimeks Teknoport - İSTANBUL

Etiler Teknosa - İSTANBUL

Merter Vatan Computer - İSTANBUL

İstinye Darty - İSTANBUL

Beylikdüzü Media Markt - İSTANBUL

Söğütözü Vatan Computer - ANKARA

Bornova Vatan Computer - İZMİR

Astoria Electroworld - İSTANBUL

Levent Gold - İSTANBUL

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

 





 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;