Dropbox Nedir?

Dropbox android nasıl kullanılır? Dropbox ücretli mi? Tüm bu sorularınızın cevaplarını sizler için derledik.

16.05.2018-22:13 - (Son Güncelleme: 16.05.2018-21:56) Dropbox Nedir?

Dropbox’ı en kolay şekliyle, bir dosya paylaşım ortamı olarak nitelendirebiliriz. Senelerdir resim, müzik, döküman veya sık tercih ettiğimiz diğer birçok dosyayı içinde topladığımız flash diskin son ve en gelişmiş biçimidir Dropbox. Flash diskten farkıysa yanımızda gezdirmemizi ve unutmuş olma olasılığında kaygılanmamıza sebep yoktur yalnızca bu uygulamadan yararlanabilmek için tek kural; internete bağlı olmak.

Uygulamayı kullanabilmek için ilk olarak dropbox.com’a girip bir hesap açmak ve ardından da uygun yazılımı indirip bilgisayarımıza kurmak lazımdır.

Dropbox uygulaması bulut hesabımızdaki dosyalarımıza ve bilgilerimize aynı anda birden fazla cihazdan girebilme olanağı tanıyor. 2GB’ye dek ücretsiz depolama alanı veren Dropbox, istenildiğinde belli ücretler mukabilinde kapasitesini 8GB’ye kadar çıkarabiliyor.

Dropbox, akıllı telefonlardan ve tabletlerden girildiğinde verimini daha fazla hissettiriyor. Mobil üstünden kullanıldığında ilk baştaki 2GB’lik boş yere ek olarak 500 MB’lik ‘Camera Uploads’ isminde bir alan daha geliyor.

Ayrıca Dropbox’ta kapasite yükseltmenin bedava ve eğlenceli bir yolu daha var: Kullanıma davet ettiğimiz her arkadaşımız için fazladan 250 MB yer alıyoruz.

Geride kalan günlerde Dropbox’un pazarlama müdürü Anna Chiristina Douglas, kendi blogu üstünden depolama alanının genişleyeceğini açıkladı.

Dropbox şimdilik 50 GB’lik alanı aylık 9,99 dolar, senelik 99 dolar; 100 GB alanı aylık 19,99 dolar, senelik 199 dolar olarak tüketicilere veriyor. Yapılan değişiklikle birlikte 50 GB’lik paket 100GB’ye; 100 GB’lik paket ise 200 GB’ye artırılacak. Dropbox Pro kullanıcıları ise artık 100 GB ve 200 GB’lik depolama alanlarına daha önce 50 GB ve 100 GB’lik alanlar için verdikleri ücretleri verecekler.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal