Casper VIA A1 İnceleme

Casper VIA A1 inceleme ve Casper VIA A1 fiyatları konusunda merak ettiklerinizin hepsi bu haberimizde yer alıyor.

03.05.2018-14:24 - (Son Güncelleme: 03.05.2018-14:22) Casper VIA A1 İnceleme

Hem özellikleri hem de tasarımı bakımından Casper VIA A1, dikkat çekici bir seri üretmiş.

Ürün yalnızca şampanya rengine sahip, fakat şampanya rengi yekpare alüminyum kasayla mükemmel bir ikili oluşturmuş. Tasarımın kibar ve naif görüntüsünün sebeplerinden biri de kenarların CNC elmas kesimle yapılması. Parlak olan köşeler aletin mücevher gibi parlamasına sebep oluyor. Ekran çerçevesinin yan kısımları her ne kadar ince olsa da, alt ve üst kısımlar daha kalın olmuş. Arka kısımda, altta ve üstte anten çizgileri var.

Ürünün sağ tarafında güç ve ses düğmeleri yer almakta. Düğmelerde hafif boşluk mevcut, fakat inceleme telefonunda güç düğmesi, ses düğmesine oranla daha fazla yerinde oynuyor.

Sol kısımda çift sim kart ve SD kart yuvası bulunuyor. Alt kısımda USB Type-C girişiyle beraber mikrofon ve hoparlör mevcut. Hoparlör ve mikrofonun ızgarası da var. Üstlerine ışık tutup bakıldığında içeriden ızgara çekildiği anlaşılıyor. Üst kısımda jack girişi de bulunuyor. Ön taraftaki ana düğmede parmak izi tarayıcısı yer alıyor. Arka tarafta hafif çıkık yapıdaki 13 MP'lik ana kamera mevcut. Telefonu tek elle kullanmayı düşünüyorsanız bunu aklınızdan çıkarın, tek elle kullanmak gerçekten zor. Çift elle kullanım açısından uygun bir alet.

Cihazın kutusunda USB Type-C kablosu, şarj adaptörü, kulaklık, garanti belgesi, kulaklık bulunuyor. Ancak Casper kutu içine kılıf ve ayrıca USB Type-C - Type-A dönüştürücü kısa bir kablo koymuş. Bu dönüştürücü kabloyla telefona USB bellek bağlamanız mümkün.



GENEL ÖZELLİKLER

– 8 çekirdekli MT6755M 1.8GHz işlemci

– 4 GB RAM

– 64 GB dahili depolama ve MicroSD kart

– 4.5G Cat 6 modem

– 13 MP ve 8 MP kamera

– Metal gövde

– 5.5 inç FHD IPS ekran

– Parmak izi okuyucu

– 3130 mAh batarya

CASPER VIA A1 FİYATLARI

Türkiye'de satışa sunulan Casper Vİa A1 için şirketin belirlediği fiyat ise 1499 TL.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal