BİM, Yeni Bir Teknoloji Ürününü Daha Satışa Sunacak

BİM marketler zinciri teknoloji alanında yeni bir cihazı daha satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Sony markalı 10.000 mAh güç depolayabilen powerbank, 12 Haziran günü BİM mağazalarında 75 lira gibi uygun bir fiyatla satışa sunulacak.

11.06.2018-12:14 - (Son Güncelleme: 11.06.2018-12:05) BİM, Yeni Bir Teknoloji Ürününü Daha Satışa Sunacak

Teknoloji camiasında isminden çokça söz ettirmeyi bilen BİM ile A101 Marketler zinciri, devamlı olarak yeni teknolojik ürünlerini satışa çıkarmayı sürdürüyor. Bu kapmsanda BİM yeni teknolojik ürününü açıklarken, kısa zaman öncesinde satışa çıkardığı Samsung TA20 adlı hızlı şarj aletinin ardından şimdi ise Sony markalı powerbank kampanyasını açıkladı.

12 Haziran Salı günü itibariyle BİM mağazalarında satışa çıkacak olan ve 10.000 mAh güç sağlayabilen Sony CP-V10BW/CP-V10BB powerbank modelleri, Jel Polimer batarya teknolojisiyle beraber geliyor. Cihazda isteyenler için hızlı şarj çıkışı da bulunurken, bu çıkış ise 1.5A güç üreterek telefonların piline olumsuz etkide bırakmıyor.

Şaşırtan bir biçimde hem telefon hem tabletlerinizi şarj edebilen bu cihaz, aynı biçimde kendini de şarj edebilen ilk powerbank cihazı olarak karşımıza geliyor. Siyah ve beyaz renk alternatifleri ile beraber BİM Mağazaları'nda satışa sunulacak olan cihaz, BİM Mağazaları'nda 75 TL olarak duyurulan fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Ayrıca cihaz kutusunda USB kablosunun da olacağını söyleyelim.

İsteyenler vade farksız olarak bu cihazı 6 taksit olanağı ile satın alabilecekken, stokların kısıtlı olabileceğini ve bu nedenle elinizi çabuk tutmanızın faydanıza olacağını söyleyelim. Ayrıca şu anda piyasada 150 TL gibi oldukça fazla bir fiyat etiketi ile satışa çıkan bu cihazı, eğer bir powerbank istiyorsanız kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal