256 Megapiksel Kameraya Sahip Telefon Yolda

Akıllı telefonlardaki kamera kalitesi ve megapiksel büyüklüğü her geçen gün daha da geliştiriliyor. 108 megapiksellik modellerin ardından şimdi de 256 megapiksellik kameraya sahip ilk telefonun Çin'de test edilmeye başlandığı ortaya çıktı.

13.01.2020-12:02 - (Son Güncelleme: 13.01.2020-11:58) 256 Megapiksel Kameraya Sahip Telefon Yolda

108 megapiksel çözünürlükte kameraya sahip akıllı telefonların hala güncelliğini korurken şimdilerde 256 megapiksel kameraların akıllı telefonlara entegrasyonu için çalışmalar yapılıyor.

Bunlardan en azından bilinen bir modeli Çin'de test edilmeye başlandı. Akıllı telefonlar için çeyrek milyar piksel çözünürlükte kameraya ihtiyaç var mı yok mu bilinmez ancak "megapiksel çılgınlığının" önümüzdeki yıllarda da devam edeceği anlaşılıyor.

Hangi Markaya Ait?

İnternete düşen yeni bir fotoğraftan anlaşılan görüntüde ekran görüntüsü yer alıyor. Kamera uygulamasının ekran görüntüsü, 256 MP çözünürlükte çekim modunu açıkça gösteriyor. Ancak görüntü blurlaştırılmış bir şekilde paylaşıldığı için kameranın çekim kalitesine dair bir şey söylemek mümkün görünmüyor.

Çinli bir kaynak tarafından sızdırılan görüntünün hangi modele ait olduğu ise henüz bilinmiyor. Ancak teknoloji forumlarında arayüzü gerekçe gösterilerek cihazın Xiaomi marka bir telefon olduğu iddia ediliyor.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal