2. El Telefon Alırken Nelere Dikkat Edilmeli

İkinci el telefon alırken nelere dikkat edilmeli? 2. El telefon almak sağlıklı mı? 2. El telefon alırken öncelikle nelere bakmalıyız? ‘. El telefon alacaksanız bu haberimize göz atmanızı tavsiye ederiz.

03.05.2018-17:44 - (Son Güncelleme: 09.05.2018-18:57) 2. El Telefon Alırken Nelere Dikkat Edilmeli

2.el telefon almadan önce şu konuya değinmeliyiz ki telefonların fiyatları son zamanlarda çok arttı ve insanlar artık daha çok 2. El telefonlara yönelmeye başladı. Çünkü sıfır telefon almak ve birde son çıkan modeli almak için şüphesiz maddi durumunuzun bir hayli yeterli olması gerekiyor. Tabi bu durum iPhone x veya Samsung Note 8 gibi modeller için geçerli. Daha farklı daha ucuz bir model almak istersek 2. El telefon almayı gerektirecek bir durum söz konusu olmaktan çıkıyor.

2.el telefon almaya karar vermişsek 2. El telefon alırken dikkat etmemiz gereken bazı noktalar var. Öncelikle eğer imkanınız varsa 2. El telefon alacaksanız tanıdığınız birinden almanızda büyük fayda var. Çünkü tanıdığınız birinden alacağınız zaman o kişinin nasıl kullandığını ve telefonun durumu hakkında gerçek bilgilere ulaşacaksınız. Fakat yabancı birinden internetten veya bir telefoncudan 2. El telefon alacaksınız telefonu elinize aldığınızda bakmanız gereken birkaç nokta ile telefonun sağlıklı olup olmadığını anlayabilirsiniz.

2. El telefonu alırken dikkat etmeniz temel kurallar ilk olarak makyajıdır. Güzel makyajlı bir telefon az hasar görmüştür doğal olarak daha sağlıklıdır ancak makyajı değişmiş içi hasarlı olabilir. Makyajını kontrol ettikten sonra telefonu açın ve ilk olarak şebeke, wifi, ön ve arka kamera çalışıyor mu diye bakın. Eğer bunlar çalışıyorsa daha sonra ahize sesine hoparlör sesine ve donanımsal özelliklerini kontrol edip alacağınız kişiye değişen parçasının olup olmadığını ve değiştiyse hangi parçasının ne zaman değiştiğini orijinal olup olamadığını sormanızda fayda var. 2. El telefon alırken bunlara dikkat ettiyseniz bundan sorası da artık sizin şansınıza kalmış.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal