10 Saniyede Dişlerinizi Fırçalamak İstemez Miydiniz?

ilk olarak 2018 yılında duyurulan ve kitlesel fonlama yoluyla bağış toplayan elektrikli diş fırçası Y-Brush sonunda şipariş verilebilir duruma geldi. Üretici FasTeesH, Y-Brush'ı CES 2020'de de tanıttı.

10.01.2020-11:03 - (Son Güncelleme: 10.01.2020-09:51)

Fransa merkezli FasTeesH’in CES 2019 kapsamında tanıttığı ve dişleri sadece 10 saniye içinde fırçalayan Y-Brush nihayet satışa hazır hale geldi. İlk duyurusu 2018 yılında yapılan ve kitlesel fonlama yoluyla 165 bin dolar bağış toplayan şirket, elektrikli dış fırçasını CES 2020’ye kısa bir süre kala çıkardı. FasTeesH fuar kapsamında tanıtıldı.

Sıradan dış fırçaları yerine sporcu ağızlığına benzer bir fırçalama başlığına sahip Y-Brush, kare şeklinde tasarlanmış güç ünitesine bağlanıyor. Dişlere 45 derece açıyla temas eden naylon kıllara sahip başlık alt ve üst dişlerin fırçalanma işlemini 5’er saniyede gerçekleştiriyor.

İçerisinde küçük bir motor bulunan ürün bu sayede hareket ediyor ve diş hijyenini kısa sürede tamamlayabliyor. Diş macununu ağızlık şeklindeki başlığın içine koyduğumuz ürün, üç adet titreşim moduna sahip bulunuyor. FasTeesH’ e göre tam dolu batarya Y-Brush’a bir ay kullanım sağlıyor.

4 Farklı Boyutta Geliyor

Dört farklı boyda üretilen Y-Brush’ın, diş macunuyla kullanılması gerekiyor ve motorun açılmasıyla birlikte kullanıcısının da çiğneme hareketi yapmasıyla işlem tamamlanıyor. Bu arada alt ve üst çene dişleri için ayrı ayrı temizlik yapılıyor, bu nedenle çıkarılıp ters tarafa takılması gerekiyor.

Y-Brush, esnek, kare bir güç tabanına oturan diş eti şeklinde bir kaplamadan oluşuyor. Tüylerin olduğu tarafa diş macunu sıktıktan sonra bu fırçayı beş saniye boyunca ısırmanız, ardından diğer tarafa çevirip yeniden beş saniye ısırmanız tüm dişlerinizi temizlemenizin için yeterli olacağı belirtiliyor.

Şirket yetkilileri fırçalama başlığının her altı ayda bir değiştirilmesini tavsiye ediyor. Çocuk ve yetişkin olmak üzere iki boya sahip parçanın satış fiyatını 30 dolar olarak belirledi. Y-Brush’ın kendisi, USB şarj adaptörü, diş macunu sürmeye yarayan uygulayıcı ve iki adet başlığın konulabildiği koruma kabı ile gelen kitin fiyatı ise 125 dolar.

Y-Brush 4-12 yaş aralığındaki çocuklar ve daha büyükler için orta olmak üzere iki boyut seçenekleriyle tasarlandı. Ayrıca şirket yetkilieri ürünün, mart ayından itibaren gönderilmeye başlanacağını belirtiyor.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal