Teknoloji Devlerinin Etkinlikleri İptal Edildi

İlk olarak Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan daha sonra hızla yayılmaya başlayan Coronavirüs tüm dünyayı tedirgin etmeye devam ediyor. Şimdiye kadar küresel bazda birçok organizasyonun iptaline neden olan hastalık, bu defa Google, Realme ve Adobe’ın etkinliklerinin de iptaline yol açtı.

04.03.2020-13:02 - (Son Güncelleme: 04.03.2020-13:05) Teknoloji Devlerinin Etkinlikleri İptal Edildi

Türkiye’ye hala girmemiş olması sevindirici ve rahatlatıcı olsa da bulaşan tüm ülkelerde huzursuzluğa sebep olan Coronavirüs, bu yılın başından beri sadece teknoloji sektöründe, İspanya’nın Barcelona kentinde düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi’nden ABD’deki Oyun Geliştiriciler Konferansı’na varıncaya kadar çok sayıda etkinliğin iptaline neden olmuştu.

Bu defa teknoloji devleri Google, Adobe ve Realme markalarının etkinlikleri de bu kaygı verici sebepten yapılmayacak.

Google İki Etkinliğini İptal Etti

Google bulut sistemi üzerine yapacağı Google Cloud Next 2020 ile yazılım geliştiricilere yönelik gerçekleştirdiği Google I/O organizasyonlarını iptal etti. Cloud Next, şirketin yeni servislerini, planlarını ve özelliklerini tanıttığı ve 6-8 Nisan arasında yapılacak bir organizasyon olacaktı.

Şirket her iki etkinliğini daha önceden anlaştığı katılımcılarıyla ortak aldıkları karar kapsamında online olarak gerçekleştirecek. Önceki gün yapılan Cenevre Otomobil Fuarı’ndaki etkinliklerin de online olarak gerçekleştirildiğini dikkate alınırsa bu yıl online etkinlikler daha da yaygınlaşacak gibi görünüyor.

Adobe Zirvesi İptal Edildi

Görsel ve dijital tasarımda en popüler şirketlerin başında gelen Adobe, her yıl Adobe Summit (Adobe Zirvesi) etkinliğini düzenliyordu. Şirket yetkililerinden yapılan açıklamada Coronavirüs nedeniyle etkinliğin iptal olduğu belirtildi. Adobe Summit, ile şirket ürünlerindeki yenilikleri ve geliştirdikleri teknolojileri müşterilerine ve iş ortaklarına anlatıyordu. Şirket de tıpkı Google gibi etkinliğini online olarak gerçekleştirecek.

Realme, Yeni Modellerini İnternet Üzerinden Tanıtacak

Realme’de Coronavirüs nedeniyle etkinliğini iptal eden şirketler arasında yerini aldı. Çin’li akıllı telefon üreticisi Realme, iptal edilen etkinliğinde yeni çıkan Realme ürünlerini tanıtacaktı. Realme de online etkinlik kervanına katılarak modellerini internet üzerinden tanıtılacak. Şirket etkinlik için bilet alanların, bilet ücretlerinin geri iade edecek ve bilet alanlara Realme Band gönderecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal