Teknoloji artık her yerde: Fiyatların yükselmesi sebebiyle nakit satış yapamayan karpuz satıcısı çözümü IBAN'da buldu!

İstanbul’da teknolojinin her alana hakim olduğunu ispatlar nitelikte bir olay meydana geldi. Kamyonette karpuz satarak geçimini sağlayan bir vatandaş fiyatların giderek yükselmesi ve artık insanların nakit taşımaması üzerine IBAN üzerinden de karpuz satışı yaptığını açıkladı.

12.04.2022-15:49 - (Son Güncelleme: 12.04.2022-15:49)

İstanbul Sancaktepe’de yol kenarındaki kamyonetinde karpuz satan Mikail Kantar isimli vatandaş, karpuzun fiyatının sürekli olarak artması ve kilosunun 20 lira seviyelerine gelmesi üzerine çareyi IBAN üzerinden satış yapmakta buldu. Satıcı Kantar, başlattığı IBAN uygulamasının vatandaşların dikkatini çektiğini ve satışların yükseldiğini aktardı.

Teknoloji artık her yerde: Fiyatların yükselmesi sebebiyle nakit satış yapamayan karpuzcu çözümü IBAN'da buldu!

Artık vatandaşların üzerinde nakit taşımayarak çoğu alışverişi kart ile yaptığını söyleyen Kantar, bu sayede hem insanların dikkatini de çektiğini aktardı. Hatta artık market yerine tercih edildiğini bile belirtti.

Marketten değil de bizden alıyor

Sezonun ilk karpuzları oldukları için kilosunun ortalama 20 lira olduğunu ifade eden Mikail Kantar, “Çoğu vatandaş üzerinden nakit para taşımıyor. Biz de bunu düşünerek IBAN üzerinden satışa başladık. Tabi satışları da etkiledi. Satışları ikiye katladık. İyi bir çözüm olduğunu düşünüyorum. Çoğu kişi IBAN yazısını görünce marketten değil de bizden alıyor.” şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal