Teknik Direktör Sergen Yalçın: Neredeyse Beni 'Paracı' Yaptılar

Kara Kartal'da ilk şampiyonluğunu yaşayan başarılı teknik direktör Sergen Yalçın, kendisine yönelik yapılan eleştirilere cevap verdi.

24.05.2021-14:25 - (Son Güncelleme: 24.05.2021-14:25)

Siyah beyazlı takım şampiyonluğun en büyük mimarlarından olan başarılı teknik direktör Sergen Yalçın'ın geleceği en önemli konu.

Sözleşmesinin uzatılıp uzatılmayacağı sezon boyunca tartışılan Sergen Yalçın ile ilgili henüz resmi bir adım gerçekleşmedi.

BÖYLE GÖRÜŞME OLMADI

Şampiyonluğun verdiği mutluluk ile İzmir Çeşme'de tatil yapan Beşiktaş'ın yıldız teknik direktörü, kendisi hakkında çıkarılan, ''şu kadar istedi, bu kadar talep etti'' iddialarına karşı, kesin ve net şekilde konuştu, ''Böyle bir görüşme olmadı. Ne başkanla ne de bir başka yöneticiyle, bu konuda herhangi bir konuşma yapmadım. Olursa merak etmesinler, söylerim.'' dedi.

NEREDEYSE BENİ 'PARACI' YAPTILAR

Milliyet Gazetesi'ne verdiği röportajda Sergen Yalçın, ''Sözleşmemle ilgili birtakım iddialar var, rakamlar da veriliyor. Böyle bir şey söz konusu olamaz. Neredeyse beni 'paracı' yaptılar. Sezon başından bu yana ağzımdan para kelimesi çıkmadı. Beni tanıyanlar bunu iyi bilir. Çok yorucu ve stresli bir sezon geçirdik. Biraz tatile gereksinimim var.''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal