21.04.2022-10:04 (Son Güncelleme:21.04.2022-10:20)


1

Galatasaray ile ismi sık sık geçen Teknik Direktör Okan Buruk, sarı kırmızılıları çalıştırma durumu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Okan Buruk, Galatasaray'da görev almaktan mutluluk duyacağını belirtti.



2

Sarı kırmızılılarda takımdan ayrılması gündemde olan Domenec Torrent yerine gelecek yeni teknik adam büyük merak konusu haline geldi. Sarı kırmızılılarda bu anlamda gündeme yoğun bir şekilde gelen isim ise Okan Buruk olmuş durumda.



3

Sarı kırmızılılarda yapılacak seçim öncesi adaylar tarafından ismi sürülen Okan Buruk ile ilgili gelişmeler ise taraftarları heyecanlandırmış durumda. Son olarak ise Okan Buruk Sabah Gazetesi'ne sarı kırmızılılar ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.



4

Okan Buruk uzun zamandır herhangi bir görevde bulunmaması ile ilgili olarak, 'Benim için bir yenilenme, dinlenme, bazı şeyleri gözden geçirme dönemi oldu. Dışarıdan bazen bazı şeyleri daha net görüyorsun. Bir süredir Paris'teydim. 2-3 aylık aralar olmuştu ama bu en uzun ara oldu.



5

Akhisar'la Türkiye Kupası sevinci yaşamıştık, Başakşehir sonrası şampiyon olmuş bir hoca olarak doğru bir projenin içinde bulunmam gerekiyor diye düşünüyorum. Bunun için bekledim ve en uygun proje için de bekliyorum.'



6

'Süper Lig'den ve yurt dışından birçok teklif aldım. Yüzde yüz istediğim bir proje ve yukarı doğru bir adım atmak için bekledim. Çalışmayı seviyoruz ama bazen beklemek gerek. Ama saha kenarında olmayı özledim. Bu süreçte maçları genelde televizyondan izledim...'



7

Adayların kimi tercih edeceği belli değil ama adımın geçmesi güzel. Bana da hem sokakta hem sosyal medya üzerinden taraftarların büyük bir desteği, ilgisi var. Bunun için de böyle bir görev verilirse Galatasaray'ın geleceği için adımlar atmaktan, maddi-manevi bir şey düşünmeden hizmet etmekten mutluluk duyarım.' şeklinde ifadelere yer verdi.



8

Okan Buruk Arda Güler başta olmak üzere Türk genç yetenekler ile ilgili olarak, 'Arda Güler öyle bir çıktı ki hangi takım taraftarı olursanız olun onu izlemek istiyorsunuz. Yetenekli fubolcu çıkıp, kendini gösterip oynuyor. Biz onları yabancı kuralına bağlarsak yanlış olur. Bizim sıkıntımız oyunculara süre vermemek. Onlara güvenmemiz gerekiyor. ' ifadelerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR