Tekirdağ'da kaybolan genç için herkes seferber oldu! 400 kişilik ekiple genç Şehmus'u arama çalışmaları devam ediyor

Tekirdağ'da Çamlıkköy Tabiat Parkı'nda kaybolan ve kendisinden dört gündür haber alınamayan 20 yaşındaki Şehmus Eke'yi arama çalışmaları devam ediyor. Bugün kurulan 400 kişilik arama ve kurtarma ekibi ormanlık alanda genç Şehmus'a ait cep telefonu ve bıçağa ulaştı.

15.07.2022-14:23 - (Son Güncelleme: 15.07.2022-14:23) Tekirdağ'da kaybolan genç için herkes seferber oldu! 400 kişilik ekiple genç Şehmus'u arama çalışmaları devam ediyor

İstanbul'da ailesiyle birlikte yaşayan Şehmus Eke, Kurban Bayramı'nın 4. gününde ailesiyle beraber İstanbul Çatalca ve Tekirdağ Saray ilçe sınırlarında yer alan, halk arasında "Kastro" denilen Çamlıkköy Tabiat Parkı'na pikniğe gitti. Eke, piknikte ailesinin yanından dolaşmak için ayrıldı ve bir daha kendisine ulaşılamadı. Genç oğullarını bulamayan aile kısa sürede jandarmaya giderek kayıp başvurusu yaptı.

Şehmus'u bulmak için 400 kişilik ekip kuruldu

Jandarma ekiplerince birinci gün yapılan aramada bir sonuca varılamayınca, bölgeye İstanbul ile Tekirdağ'dan gelen Jandarma Komando Arama ve Kurtarma Tabur Komutanlığı, Polis Arama ve Kurtarma, AFAD, AKUT ile denizde Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri ve gönüllü vatandaşların yer aldığı 400 kişilik ekip detaylı arama çalışmalarına başladı. Hava üzerinden dron, karadan ise iz takip köpekleri kullanılarak arama çalışması gerçekleşti.

 tekirdağ

Cep telefonu ve bıçağına ulaşıldı

Yapılan aramada gencin ormana giriş yaptığı yerin 1 km uzağında cep telefonuyla bıçağına ulaşıldı. Bu gelişme sonrasında arama çalışmasına bölgede yoğunluk verilse de genç Şehmus'a henüz ulaşılamadı. Ekipler bölgede çalışmalarına devam ediyor.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal