20.07.2020-17:50 (Son Güncelleme:27.04.2024-04:08)


1

Tekini kaybettiğiniz çoraplarınızı ne yaparsınız? eğer atıyorsanız sakın bunu bir daha yapmayın. Bunları değerlendirebileceğiniz o kadar fazla alan var ki... Tamamen size ait, el yapımı, süslemeli, işlevsel ve kıymetli işler çıkarabilirsiniz. İşte tek çorabınız ile yapabileceğiniz birbirinden eğlenceli ve yaratıcı fikirler...



2

Kahve satın aldığınızda genellikle eliniz bardağı tutarken yanar ve bunu engellemek için de de çoraptan faydalanabilirsiniz. Hatta düz bir şekilde değil çorabın üzerine desenler yaparak.



3

Tek kalan renkli çoraplarınızdan harika bir tasarım ortaya çıkarabilirsiniz. Hiç aklınıza gelmezdi değil mi tek kalan çoraplardan gül yapmak... Aslında kimse çoraplarınızı gül yaparak bir çiçek buketi oluşturduğunuzu anlamayacak.



4

Yırtılmış özellikle kalın olan çoraplarınızı atmanıza gerek yok. Çünkü onlardan kendinize harika tasarımda eldiven yapabilirsiniz. Bunun için yırtık bir çoraptan başka bir şeye ihtiyacınız da yok.



5

Bazen ya makine yutar ya da süpürürsünüz ve bunun da farkında olmazsınız. Sonucunda ise çoraplarınız tek kalır. Bu durumlarda tek kalan çoraplarınızı spor yaparken telefonunuzu kolunuza sabitlemek için kullanabilirsiniz. Emin olun bu oldukça güvenli ve yaratıcı bir tasarım olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr