14.06.2022-15:11 (Son Güncelleme:18.06.2022-17:59)


1

Hayali seks bebeğine benzemek

Hayali seks bebeğine benzemek

Estetik bağımlısı olduğunu ve hayalinin bir seks bebeğine benzemek olduğunu belirten Amira, 5 yıldır bir sürü ameliyat olduğunu söyledi.



2

İlk olarak 20017 yılında bir televizyon programına katıldığını ve insanların hala kendisini o programdaki haline benzediğini sananlar için, yeni halini paylaşan Amira, ‘Her şey çok değişti’ dedi.



3

‘Sarı saça ve pembeye olan aşkım başlangıç oldu’

‘Sarı saça ve pembeye olan aşkım başlangıç oldu’

Küçüklüğünden beri değişmeyen tek şeyin sarı saçları ve pembeye olan aşkı olduğunu dile getiren Amira, zaman içerisinde estetik operasyonlarla fiziki görüntüsünde ciddi bir değişim yaşandığını belirterek, “Geçtiğimiz yıllardan aynı kalan sarı saçlarım ve pembeye olan aşkım. Bunun yanı sıra ben tamamen bir seks bebeğine dönüştüm. Not, Göğüslerim şimdi sağdaki bu fotoğraftakinden daha büyük. Güncelleme oldukça sizi uyaracağım” diye konuştu.



4

10’dan fazla estetik yaptırdı

10’dan fazla estetik yaptırdı

2017 yılından beri estetik operasyonlar geçirmeye başladığını ifade eden Amira, bu zamanda kadar 10 ameliyat olduğunu belirtti.



5

Amira ameliyatları arasında, beri botox, kaş kaldırma, dudak ve yanak dolgusu ile nazolabial dolgu, çene, dudak ve çene dolgusu olduğunu söyledi.



6

Bunların yanı sıra ise PDO dişleri, rinoplasti, 1700cc salin genişletici implantlar ve zirkonyum ve gümüş kronlara sahip olduğunu belirtti.



7

Amira son olarak göğüs genişletici implanta alma kararını açıkladı.



8

Yaptırdığı estetiklerden pişman olmadığını ifade eden Amira, bunun çocukluk hayali olduğunu belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr