T.C. kimliğiyle sorgulama yapan 50.000 TL’yi kapıyor! Hiç beklemeden ATM’den çekebilirsiniz

Acil nakite sıkışan vatandaşlara Akbank harika bir haberi duyurdu. Akbank tarafından anında cebinde 50.000 TL kampanyası sayesinde vatandaşlar beklemeden nakit para sahibi olabilecekler.

20.04.2024-13:59 - (Son Güncelleme: 20.04.2024-13:59) T.C. kimliğiyle sorgulama yapan 50.000 TL’yi kapıyor! Hiç beklemeden ATM’den çekebilirsiniz

Akbank tarafından acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara özel bir kampanya başlatıldı. Akbank cebinde kredi 50.000 TL kampanyası sayesinde TC kimlik numarasıyla sorgulama yapan müşteriler 50.000 TL’ye kadar nakit kredinin sahip olabilecekler. Anında başvuru yapabileceğiniz bu kampanyayla, müşteriler hiç beklemeden hesaplarına nakit ödemeyi alabilecekler. İşte Akbank’ın başlatmış olduğu nakit kredi kampanyasının detayları…

50.000 TL 2 dakika beklemeden hesabınıza yatacak

Akbank; müşterilerine özel yepyeni bir kampanyayla isminden çok fazla söz ettirmeye devam ediyor. Yeni eski müşteri fark etmeksizin banka müşterisi olan vatandaşlara 50.000 TL tutarında kredisi sağlayacağını paylaşan banka yüzleri güldürdü. T.C. kimlik sorgulaması yaparak kolaylıkla başvuru yapılabilecek olan bu kredi, yalnızca bankanın müşterilerine özel olarak sunulacak. Bankada hesabı olmayan vatandaşlar, söz konusu olan anında 50.000 TL kredi kampanyasından yararlanamayacak.

T.C. kimliğiyle sorgulama yapan 50.000 TL’yi kapıyor! Hiç beklemeden ATM’den çekebilirsiniz

50.000 TL krediye nasıl başvuru yapılır?

50.000 TL tutarındaki kredi için başvurularını iletmek isteyen vatandaşların süreçleri oldukça basit işleyecek. İlk etapta bu krediden yararlanmak isteyen vatandaşların Akbank banka kartına sahip olmaları şart. Banka kartı olan banka müşterileri, Akbank resmi internet sitesi üzerinden ya da mobil uygulama üzerinden T.C. kimlik numaralarıyla sorgulama gerçekleştirerek, başvurularını anında yapabilecekler. Eksiksiz ve doğru şekilde iletilen başvurular kısa süre içerisinde değerlendirilip olumlu ya da olumsuz şekilde dönüş sağlanacak. Olumlu dönüş sağlanan müşterilerin hesaplarına hiç bekletilmeden 50.000 TL tutarındaki nakit ödeme yatırılacak..

Hemen sizler de tek bir tık ile T.C. kimlik numaranızı sorgulayabilir, krediye uygunluk durumunuz varsa 50.000 TL tutarındaki nakit ödemeden daha fazla beklemeden yararlanabilirsiniz. 24 ay vadeli şekilde sunulacak olan bu krediyi rahat rahat geri ödeme şansını da yakalayabilirsiniz.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal