TBMM'de Lokantalar Kapatılacak

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde artan coronavirüs vakaları sonrası yeni tedbirler alınmaya başlandı. Bu kapsamda oluşturulacak 'Pandemi Timi' alınan önlemleri denetleyecek. Öte yandan meclisteki lokantalar da kapatılacak.

25.06.2020-09:35 - (Son Güncelleme: 25.06.2020-09:25) TBMM'de Lokantalar Kapatılacak

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde artan coronavirüs vakaları sonrası yeni adımlar atılmaya başlandı. Meclisteki çay ocakları kapatılırken, gerekli tedbirlerin alınması için Coronavirüs Kriz Yönetim Komisyonu oluşturuldu. Komisyonun yeni tedbirler alması bekleniyor.

Bu gelişmelerin ardından, 100. Yıl Bahçe Lokantası ve Üyeler Lokantası dışında tüm lokantalar kapatılacak ve bütün personele kumanyaları, Destek Hizmetleri Başkanlığınca görev yerlerinde dağıtılacak.

Personeller yemeklerini sadece görevi olduğu bölgede yiyecek ve TBMM Kampüsü içinde açık alanlarda yemek yenmeyecek. Zorunlu olunmayan haller dışında görev yeri terk edilmeyecek, sosyal mesafe, maske ve el hijyeni başta olmak üzere temizliğe de dikkat edilecek.

TUTANAK TUTULACAK

Öte yandan oluşturulacak pandemi timleri alınan önlemlerin denetimini yapacak. Tim,  TBMM yerleşkesi ve eklentilerinde ortaya çıkacak ihlaller için tutanak düzenleyebilecek. Tutanaklar kapsamında da gerekli idari yaptırımlar uygulanacak.

Ayrıca meclisteki çay ocakları da alınan önlemler kapsamında kapatılmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal