TBMM Başkanı Şentop: Türkiye Bugün, Bir Umudun, Bir Hamlenin Ve İnsanlık Davasının Adıdır

Kadın ve Demokrasi Derneği Tekirdağ Temsilciliğinin düzenlediği iftar programına katılan TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Türkiye, bugün artık sadece bir ülkenin ve bir coğrafyanın adı değildir. Türkiye bugün, bir umudun, bir hamlenin ve insanlık davasının adıdır" dedi.

18.05.2019-22:51 - (Son Güncelleme: 18.05.2019-22:44)

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Tekirdağ’ın merkez İlçesi Süleymanpaşa’da bulunan Turizm ve Otelcilik Uygulama Oteli bahçesinde Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Tekirdağ Temsilciliğinin düzenlediği iftar programına katıldı.

TBMM BAŞKANI ŞENTOP, İFTAR PROGRAMINDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU  

İftar programında konuşan Şentop, "KADEM, kadın hakları konusunda yaptığı faaliyetlerle önemli bir boşluğu doldurdu. KADEM’in bugün 50’ye yakın ilimizde temsilciliği var. Temsilciliklerden biri de iki yıl önce Tekirdağ’ımızda açıldı. 6 yıl gibi kısa bir zamanda böylesine geniş bir yelpazede teşkilatlanmak büyük bir gayret ve fedakarlık gerektiriyor. Onu da kadınlarımız fazlasıyla gösteriyorlar" dedi.

"TÜRKİYE BUGÜN SADECE VATANIMIZIN DEĞİL, AYNI ZAMANDA VAZİFEMİZİN ADIDIR"  

TBMM Başkanı Şentop konuşmasının devamında, “Türkiye demokratik hamleler ve özgürlükçü politikalar sayesinde bu karanlık dönemi artık geride bırakmıştır. Artık başörtülü öğrencilerimiz de yüksek öğrenim alabilmektedir. Eğitimli kızlarımız, kadınlarımız dahil her bir alanda istihdam imkanı alabilmektedir. Türkiye, bugün artık sadece bir ülkenin ve bir coğrafyanın adı değildir. Türkiye bugün, bir umudun, bir hamlenin ve insanlık davasının adıdır. Türkiye bugün, sadece vatanımızın değil, aynı zamanda vazifemizin adıdır. Vazifemizi hakkıyla yerine getirmek, kadın-erkek hepimizin boynunun borcudur. Bu borcu hakkıyla ödemenin yoluysa, ülkemizin ihtiyaç duyduğu donanıma sahip olmaktır” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal